Τι εξελίξεις φέρνει η επίθεση του Λυμπερόπουλου στον Μητσοτάκη; Κάλεσμα για εξέγερση των ταξιτζήδων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κυβέρνηση δουλεύει για τις μεγάλες πολυεθνικές και θέλει να καταστρέψει τους μικρομεσαίους», καταγγέλλει ο πρώην Πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Πραγματικά πρωτοφανής ήταν η επίθεση του πρώην ηγέτη του κλάδου των ΤΑΞΙ στην Ελλάδα, Θύμιου Λυμπερόπουλου, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ.Καραμανλή.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Λυμπερόπουλος, έχασε τη θέση του προέδρου του ΣΑΤΑ μετά από εντολή του κόμματος (ΝΔ).

Μιλώντας στο Kontra, έκανε καταγγελίες για την πολιτική της Κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο των ΤΑΞΙ: «Η κυβέρνηση δουλεύει για τις μεγάλες πολυεθνικές και θέλει να καταστρέψει τους μικρομεσαίους, με πρώτους και καλύτερους τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές!».

Θύμιος Λυμπερόπουλος: Μην νομίζουν επειδή υπάρχει πανδημία ότι ο κόσμος θα κάτσει να τον σφάξουν

Με πολιτικό ουσιαστικά λόγο αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, που δεν αφορούν τον κλάδο, με μια από τις χαρακτηριστικές του ατάκες να είναι: «Μην νομίζουν επειδή υπάρχει πανδημία ότι ο κόσμος θα κάτσει να τον σφάξουν».

Κάτι οι πιο συχνές εμφανίσεις τελευταία, κάτι ο πολιτικός λόγος και κάτι οι επαφές και επισκέψεις του σε όλη την Ελλάδα, κάνουν τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι μάλλον ετοιμάζεται κάτι που θα κινείται… κεντροδεξιά (με Καραμανλικό ύφος) και… κεντροπατριωτικά.

Γεγονός που έχει θορυβήσει αρκετούς και στην Πειραιώς και στον κλάδο των ταξί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ