Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Επίθεση Μπογδάνου σε νεόκοπους και δολιοφθορείς της ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ποτέ δεν βγήκαν στο πεζοδρόμιο, ποτέ δεν αντιμετώπισαν τη βία της αριστεράς, ποτέ δεν ήταν στη ΔΑΠ ή την ΟΝΝΕΔ, ποτέ δεν εκτέθηκαν στη λαϊκή κρίση».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον προσωπικό λογαριασμό τους στο facebook κάνει επίθεση αναφερόμενος σε «νεόκοπους και δολιοφθορείς της ΝΔ», που «σαμποτάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τους καλεί «να μαζευτούν» και τους προειδοποιεί ότι «για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά και αποκλειστικά».

Γραφεί αναλυτικά στην ανάρτησή του:

«Αν ύπουλος και σκοτεινός στόχος κάποιων που ήρθαν στη ΝΔ από αλλού -και τώρα υποδύονται τους θεματοφύλακες- είναι να υπονομεύσουν τη συντηρητική βάση του κόμματος, να σαμποτάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον σύρουν εν καιρώ σε συγκυβερνήσεις με την κεντροαριστερά, να ξέρουν ότι δεν θα τους αφήσουμε. Αν, πάλι, στόχος τους δεν είναι αυτός, αλλά ενεργούν με εγωπάθεια προς αυτοπροβολή, τότε πρόκειται απλά περί επικίνδυνων που προσφέρουν στον πρωθυπουργό και την παράταξη κάκιστες υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση, νεόκοποι συνοδοιπόροι και δολιοφθορείς της ΝΔ, που ποτέ δεν βγήκαν στο πεζοδρόμιο, ποτέ δεν αντιμετώπισαν τη βία της αριστεράς, ποτέ δεν ήταν στη ΔΑΠ ή την ΟΝΝΕΔ, ποτέ δεν εκτέθηκαν στη λαϊκή κρίση, ποτέ δεν έδωσαν τη μάχη της κάλπης για το κόμμα και τον αρχηγό, αλλά μόνο αναρτούν αποψάρες με στόμφο στο διαδίκτυο, να μαζευτούν, ειδεμή για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά και αποκλειστικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ