Απίστευτο Bullying του υπουργού σε επιχειρηματίες της εστίασης – Ποιούς και γιατί αποκάλεσε τεμπέληδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος άκουσε και δεν φοβήθηκε χθες πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο υπουργός, που ανήκει στον οικονομικό κύκλο, έψαχνε να βρει επιχειρηματίες της εστίασης για να «τους τα χώσει»! Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε 3 τηλέφωνα για να βρει τον υπεύθυνο και να τον περάσει γενεές 14!

Με πληροφορίες απο το newscenter.gr

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση που έκανε ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης, μία πρωτοβουλία που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους επαγγελματίες και έχει δυναμική στάση απέναντι στην κυβέρνηση, ειδικά όταν είναι ανακόλουθη.

Ο Κύκλος έκανε ανάρτηση στο Facebook στην οποία μεταξύ άλλων κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «φτωχοποιήσατε ένα πολυπληθή κλάδο» και κάνουν λόγο για «σφαγιασμό» καθώς τους υποσχέθηκαν ενίσχυση και ενίσχυση δεν είδαν. Μάλιστα απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα αλλά και τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη επισημαίνουν: «αντιλαμβανόμαστε την βαθιά περιφρόνησή σας για τα “γκαρσόνια της Ευρώπης”, αλλά παραμένουμε πολίτες αυτής της χώρας (β’ κατηγορίας, όπως αποδεικνύουν οι χειρισμοί σας)». Μάλιστα ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν και συνέντευξη τύπου.

Για την ανάρτηση ενημερώθηκε ο υπουργός (ενδεχομένως και να «τα άκουσε» από το Μαξίμου) και έβαλε το γραφείο του να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του Κύκλου. Στο τρίτο τηλέφωνο οι γραμματείς του υπουργού βρήκαν κάποιον που να μπορούσε να συνομιλήσει μαζί του. Όμως ο επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι ο υπουργός δεν ήθελε να συνομιλήσει. Μάλλον ήθελε να «εκφραστεί» παρά να ακούσει.

Από την πρώτη φράση του υπουργού οι τόνοι ήταν υψηλότατοι. Στη συνέχεια άρχισαν οι προσβολές. Τους είπε τεμπέληδες, ότι ζητούν χρήματα ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν, ότι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και άλλα τέτοια. Και μετά τους έκλεισε το τηλέφωνο.

Νεύρα, πολλά και αδικαιολόγητα νεύρα στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ