Τι ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ που ειναι αρνητές του εμβολίου στην ψηφοφορία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη βουλη υπάρχουν τουλάχιστον τρεις γαλάζιοι βουλευτές που δεν εχουν κανει το εμβολιο γιατί δεν τους το επιτρέπει η πιστη τους….

Δείτε εδώ: Τι θρήσκευμα εχουν οι τρεις γαλάζιοι βουλευτές που δεν τους επιτρέπει η πίστη τους να εμβολιαστούν;

Η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμο ψηφίστηκε κατα πλειοψηφία απο το σύνολο των βουλευτων της ΝΔ και του Κιναλ. Δηλαδή ακόμη και οι βουλευτές της ΝΔ που δεν εχουν κανει το εμβολιο, ψήφισαν ναι στον υποχρεωτικό εμβολισμό για τους πολίτες. Οι ίδιοι βέβαια ειναι στο απυρόβλητο καθως ο πρωθυπουργός τους καλύπτει γιατί διαφορετικα θα χάσει τη στήριξη τους.

Η κυβερνηση δεν τολμά να δώσει στη δημοσιοτητα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των βουλευτων και υπουργών της ενώ υποχρεώνει τους πολίτες να επιδεικνύουν το δικό τους πιστοποιητικο εμβολιασμού οπου τους ζητηθεί.

Προσφανως οι βουλευτές και κυρίως οι κυβερνητικοί βουλευτές εξαιρούνται απο αυτή την υποχρέωση την οποια όμως επιβάλουν στους υπόλοιπους και τους απειλούν ακόμη και με απόλυση.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά απο την κυβερνηση Μητσοτακη που στηριζεται στη ψήφο ψεκασμένων αρνητών του εμβολιασμού για να συνεχίσει να υπάρχει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ