Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου για τις ολοένα και μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην αρχή τους είχαν υποτιμήσει στο Μαξίμου και πίστευαν οτι πρόκειται  για μια μικρή ομάδα γραφικών, ψεκασμένων οπως τους λέει ο Μητσοτακης. Όμως τελικά τα πράγματα δεν ειναι ετσι.

Οι συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστων πλέον εξελίσσονται σε αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες οπου οι έγκλειστοι του lockdown, έχοντας φτάσει πλέον στο αμήν, βρίσκουν διέξοδο διαμαρτυρίας χωρίς κομματικό καπέλωμα.

Το μεγάλος λάθος της κυβέρνησης να ταυτίσει τους διαδηλωτές με τους αγανακτισμένους του μνημονίου γυριζει μπούμερανγκ καθως οι αντιεμβολιαστες  πλέον μπήκαν σε μετρο σύγκρισης με ένα απο το πιο ιστορικά  κινήματα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Ενώ η προσπάθεια απο το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ να ταυτίσει τους αντιεμβολιαστες  με τους διαδηλωτές για την συμφωνία των Πρεσπών τους έδωσε περισσοτερο θάρρος καθως κυβερνηση και αξιωματική αντιπολίτευση πλέον ταυτίζονται στα μάτια τους και τους κανει να φαντάζουν στο δικό τους μυαλο σαν αντισυστημικοί που τολμάνε να χτυπήσουν γροθιά στο μαχαιρι.

Καλα κανει λοιπόν το Μαξίμου και ανησυχεί οπως θα έπρεπε να ανησυχούν και τα υπόλοιπα κόμματα καθως δημιουργείται πλέον ένας νέος πολιτικος πόλος που μαζεύει ετερόκλητο απογοητευμένο κράμα πολιτών, το οποιο γιγαντώνεται καθημερινά  χωρίς ηγεσία και καθοδήγηση και μπορει να απειλήσει όλο το πολιτικο σύστημα, καθως η πολιτική ηγεσία αρνείται να δει την αλήθεια.

Την αλήθεια που λέει πως το εμβολιο ειναι η αφορμή, οι αιτίες ειναι άλλες και τρομάζουν το πολιτικο σύστημα μεσα και έξω απο την κυβερνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ