Τα τουρκικά ΜΜΕ διασύρουν τον Μητσοτάκη, τα ελληνικά τον Ερντογάν – Καθεστωτική δημοσιογραφία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτο θέμα-δυστυχώς- στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak, η φωτογραφία του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με μαγιό σε παραλία της Κρήτης.

«Ο Μητσοτάκης, ενώ η χώρα του καίγεται», είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας, που δεν έχει φυσικά κανένα πρόβλημα να προσπαθήσει να συκοφαντήσει την Ελλάδα.

«Στόχος αντιδράσεων είναι ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες στην παραλία ενώ στην Ελλάδα εκκενώνονταν χωριά λόγω πυρκαγιών», γράφει η τουρκική εφημερίδα.

Η Yeni Safak δημοσιεύει φυσικά πολλές φωτογραφίες από τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η πύρινη λαίλαπα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και το εξώφυλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τον λουόμενο πρωθυπουργό.

Την ίδια στιγμή περνάει μάλλον στα «ψιλά» τις τεράστιες πυρκαγιές, που κατέκαψαν περιοχές στην Μαρμαρίδα και την Αττάλεια. Οσο για το βίντεο με τον πρόεδρο Ερντογάν να πετάει…μπουκάλια με τσάι στους πυρόπληκτους στη Μαρμαρίδα για να κατευνάσει την οργή τους, αυτό απλά … δεν υπάρχει.

newscenter.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ