Με fake news προσπαθούν να επιβάλλουν τον υπουργό του Σημίτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην επιχείρηση «ωραιοποίησης» του Σταύρου Μπένου του αποδίδονται αποκλειστικώς τα ΚΕΠ, τα οποία όμως θεσμοθέτησε και οργάνωσε η Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή με ΥΠΕΣ τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Δεν έχουν το «θεό» τους τα «μπουκωμένα» ΜΜΕ του Διαδικτύου και το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην επιχείρηση «ωραιοποίησης» του Σταύρου Μπένου για να τον βγάλουν από την αφάνεια και να «δικαιολογήσουν» την επιλογή του για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας!

Σε αυτή την «επιχείρηση» εντάσσεται και η αδιανόητη ανακρίβεια ότι ο Σταύρος Μπένος ίδρυσε και οργάνωσε, κατ’ αποκλειστικότητα, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών!

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, και δεν θα περάσει η παραχάραξή της. Και η αλήθεια αυτή είναι ότι πραγματικά ο Σταύρος Μπένος, ως υφυπουργός εσωτερικών του Κώστα Σημίτη, είχε την αρχική ιδέα, το 1999. Μια ιδέα όμως που ξεκίνησε και έμεινε σε πειραματικό, καθαρά, στάδιο, ως το 2004, με τη δημιουργία 30, μόλις, «πιλοτικών» ΚΕΠ συνολικώς. ΚΕΠ τα οποία μάλιστα βρίσκονταν σε αποσύνθεση το 2004, μόλις ανέλαβε η Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, αφού οι διάδοχοι του Μπένου ουσιαστικά τα είχαν εγκαταλείψει.

Ήταν τότε που ψηφίσθηκε -ως πρώτος μάλιστα νόμος της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή- ο ν. 3260/2004, τον οποίο συνέταξε και έφερε στη Βουλή προς ψήφιση ο τότε ΥΠΕΣ Προκόπης Παυλόπουλος.

Με το νόμο λοιπόν 3260/2004 του Προκόπη Παυλόπουλου θεσμοθετήθηκαν λεπτομερώς, εξασφαλίστηκαν από πλευράς πόρων μια για πάντα και στελεχώθηκαν τα ΚΕΠ, όπως τα ξέρουμε σήμερα. Μάλιστα ως το τέλος της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στο ΥΠΕΣ τα ΚΕΠ από 30 -στην εποχή Σημίτη-Μπένου- ξεπέρασαν τα 400 σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, από τις ελάχιστες -λιγότερες από 60- υπηρεσίες που προσέφεραν την εποχή Σημίτη-Μπένου έφτασαν να προσφέρουν πάνω από 750 υπηρεσίες στους πολίτες

Αυτή είναι η αλήθεια για τα δήθεν ΚΕΠ του Σταύρου Μπένου. Ό,τι και αν κάνουν διάφορα περιτρίμματα της δημοσιογραφίας δεν θα αλλοιώσουν την προσφορά, καιγια τα ΚΕΠ, του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου. Η άθλια προσπάθεια «λήθης» για τα μεγάλα επιτεύγματα των Κώστα Καραμανλή και Προκόπη Παυλόπουλου δεν θα περάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ