Το στραπάτσο που κατάφερε ο Τσιτσιπας στην κυβερνηση Μητσοτακη δεν το κατάφερε ούτε η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άνθρωπος στον οποιο επένδυσε προσωπικα η οικογένεια Μητσοτακη, με στόχο να εκμεταλλευτεί οσο το δυνατόν περισσότερα απο την λάμψη του Στέφανου που, κακά τα ψέματα ειναι ένας απο τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές στο παγκόσμιο στερέωμα.

437596F7 0F25 4A86 9472 61BFF3683F54

Η επιλογή Μητσοτακη να επενδύσει με τόση ευκολία στις πλάτες του Τσιτσιπα απέδειξε στο πανελληνιο την προχειρότητα με την οποια  ο πρωθυπουργός επιλέγει πρόσωπα και συνεργάτες.

46379EC1 CE55 4A14 B5FC A9D4390334C8

Ο Στεφανος που κινείται σε διαφορετικό πλέον στάτους απο την κυβερνηση Μητσοτάκη, αδιαφορώντας για τις οποιες συνέπειες στο προφίλ του, ορθώνει το ανάστημα του, απέναντι στην εξουσία της χώρας του, κάτι που δεν θα τόλμαγε να κανει εύκολα, οποιοδήποτε άλλος στην θέση του.

Μαλστα παρα τις πιέσεις δεν υπέκυψε και δεν υποχώρησε, κάνοντας διορθωτικές δηλώσεις.

Το πληγμα που κατάφερε στο σύστημα Μητσοτακη ο Τσιτσιπας δεν το εχει καταφέρει η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, δυο χρόνια τωρα. Οχι γιατί εχει την συγκεκριμένη θέση οσο αφορά το εμβολιο, η οποια μπορει και να ειναι λανθασμένη, αλλα γιατί είχε το θάρρος της γνώμης του και δεν υπέκυψε, ούτε μπροστά σε φιλίες, ούτε μπροστά σε χορηγούς, ούτε μπροστά στο παγκόσμιο αθλητικό σύστημα που θέλει τους αθλητές πιόνια της εξουσίας, ούτε μπροστά σε μια κοινωνία μαθημένη να κατασπαράζει όσους αντιδρούν.

Το θεμα δεν ειναι το εμβολιο και η άποψη του για αυτο αλλα η στάση του, που απέδειξε οτι ο πρωθυπουργός ειναι γυμνος απο συμμάχους στην κοινωνία και στηριζεται λανθασμένα σε όποιον βρει μπροστά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ