Η φιλότουρκη Μέρκελ θέλει να επιβάλει στα Βαλκάνια την Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Παναγιώτης Αποστολου

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είναι δυστυχώς η διοικητής του προτεκτοράτου που φέρει το όνομα Ελλάς! Αφού η Ελλάς έχει εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ που εν πολλοίς ελέγχεται από την Γερμανία. Όπως και όλοι οι Έλληνες Πρωθυπουργοί από την ημέρα υπογραφής – αποδοχής του πρώτου Μνημονίου το 2010, όταν ο ολετήρας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπέγραφε στις 8 Μαΐου τη διεθνή δανειακή σύμβαση με την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), προκειμένου να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα με μορφή δανείου, ύψους 110.000.000.000 ευρώ!
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) είναι Ανώνυμη Εταιρία, θυγατρική της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε., η οποία δεν ανήκει στο δημόσιο ή ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός εκάστοτε ορίζεται, σύμφωνα με τον Ν.4389/2016 (ΦΕΚ 94/Α) και σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο (Ν. 3986/2011)!
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) αξιοποιεί την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, που του έχει ανατεθεί σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και τις προβλέψεις των Μεσοπρόθεσμων Πλαισίων Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Στο Ταμείο έχουν ήδη μεταφερθεί τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν περιληφθεί στα Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα, τα οποία συνοψίζονται σε τρεις κατηγορίες: Στην αξιοποίηση Γης, στις υποδομές και στο εταιρικό χαρτοφυλάκιο!
Γι΄ αυτό ακούγεται καθημερινά, όλο και πιο έντονα, πως ενδεχομένως πίσω από τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατακαίγουν την ελληνική γη, να είναι ίσως και γερμανικός δάκτυλος!
Που ρέπει προς τον ολοκληρωτισμό και με τον οποίο γαλουχήθηκε η Ανατολικογερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ από την εποχή του Έριχ Χόνεκερ!
Του Έριχ Χόνεκερ, τελευταίου ηγέτη της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας και ο οποίος έμεινε γνωστός για την προσήλωσή του στις αρχές του κομμουνισμού. Ο Χόνεκερ υποστήριζε σταλινικές θεωρίες και το καθεστώς του, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, θεωρήθηκε στυγνό και καταπιεστικό. Το οποίο και υπηρέτησε η Άνγκελα Μέρκελ!

Η Άνγκελα Μέρκελ, είναι πλέον εξακριβωμένο ότι μισεί θανάσιμα την Ελλάδα! Η συμμετοχή της στην πίεση που ασκήθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά στον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να υπογραφεί η προδοτική και άκρως επιζήμια για την Ελλάδα “Συμφωνία των Πρεσπών” αποδεικνύει αυτό το ανθελληνικό μένος της.
Όπως επίσης η συνεχής πίεση που ασκείται στον σημερινό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να ολοκληρώσει αυτήν την Συμφωνία, επικυρώνοντας στην ελληνική Βουλή τους τρεις εφαρμοστικούς νόμους, άλλως μνημόνια με το κράτος των Σκοπίων!
Αλλά η Καγκελαρία του Βερολίνου έχει πετάξει τελείως το φερετζέ από το πρόσωπό της! Διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό υπόγειο ρόλο στην προχθεσινή πενταετή συμφωνία Στρατιωτικής – Οικονομικής Συνεργασίας μεταξύ της Άγκυρας και των Σκοπίων!

Μια συμφωνία, θηλιά στο λαιμό της Ελλάδος, αφού προβλέπει σταδιακή κατανομή κονδυλίων από την Τουρκία σε ετήσιο επίπεδο, ώστε να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις των Σκοπίων! Και όπως είπε κατά την υπογραφή η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ράντμιλα Σεκερίνσκα:
«Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους»!
Ναι Αλέξη Τσίπρα, ναι Κυριάκο Μητσοτάκη, Σκόπια και Τουρκία συνεργάζονται “επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους”! Και εσείς τι κάνετε; Συμμερίζεστε και ενισχύεται αυτόν τον σφιχταγκαλιασμό Τουρκίας και Σκοπίων;
Πάντως όταν οι τύψεις βάραιναν την συνείδηση του Ιούδα του Ισκαριώτη για την προδοσία του Χριστού, εκείνος κρεμάστηκε και ησύχασε!
Επιστρέφοντας στον ανθελληνισμό της Μέρκελ, αυτός δεν αποδεικνύεται από την στήριξη που παρείχε στην Τουρκία στην επιθετική διάθεσή της κατά της Ελλάδος στον Έβρο και στο Αιγαίο, αλλά και στην Κύπρο;
Με την μη τήρηση (ποτέ) της Συμφωνίας που συνήψε η ίδια Καγκελάριος με την Τουρκία για τις ροές παράνομων μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου μας;
Η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ δεν πρωτοστατεί στην αποστρατικοποίηση των νησιών μας; Κτλ. κτλ…

Όμως όπως προείπα η Ελλάς είναι γερμανικό προτεκτοράτο. Η Γερμανία καθορίζει την χρονική διάρκεια του εκάστοτε Πρωθυπουργού, ανάλογα με την επιμέλεια που επιδεικνύουν αυτοί προς την “αφέντρα” Μέρκελ!
Εκείνοι, οι Πρωθυπουργοί μας, διαχειρίζονται την Εξουσία που τους παρέχει η Άνγκελα Μέρκελ σε μια προσπάθεια μακροημέρευσή τους!
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πιο “επιμελής μαθητής” (με την “Συμφωνία των Πρεσπών”) γι΄ αυτό και είναι ο Πρωθυπουργός της Μνημονιακής εποχής με τις περισσότερες ημέρες στην Εξουσία!
Βέβαια ήταν και πιο έξυπνος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού γνωρίζοντας την πολιτική φθορά του, έγκαιρα, τον Ιούλιο του 2016 φρόντισε να αλλάξει το εκλογικό σύστημα με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, που όμως θα ίσχυε από τις αμέσως επόμενες εκλογές, αφού δεν υπήρξαν οι αναγκαίες 200 ψήφοι (2/3 της Βουλής) μιας και πέρασε με απλή πλειοψηφία, για να εφαρμοστεί άμεσα, δηλαδή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019!
Να επισημάνουμε ότι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ την αλλαγή του εκλογικού νόμου, που περιλαμβάνει και την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, αλλά και το δικαίωμα ψήφου στα 17 έτη, ψήφισαν και τα κόμματα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” και της “Ενώσεως Κεντρώων”. Καταψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο τα κόμματα: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και “Ποτάμι”! Το ΚΚΕ ψήφισε “παρών”, αλλά υπερψήφισε τα άρθρα για την κατάργηση του μπόνους και την ψήφο στα 17 έτη!
Ωστόσο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 η ΝΔ με την Κοινοβουλευτική της Ομάδα (158) και την Κ.Ο. της “Ελληνικής Λύσης” (10) επανέφερε την “ενισχυμένη αναλογική”, που όμως θα ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ