Κρίση πανικού στην Ελληνική Κοινωνία για τα νεα μέτρα που ανακοινώνονται απο λεπτο σε λεπτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τεντωμένο σκοινί η ανοχή της κοινωνίας, που περιμένει απο λεπτο σε λεπτο την ανακοινωση των νέων μέτρων για τους ανεμβολιαστους που όμως στην πραγματικότητα θα αφορούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Ο πρωθυπουργός δεν τολμά να βγει ο ίδιος μπροστά και να τα ανακοινώσει και βάζει τον υπουργο υγείας.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκρόσωπος τονίζει απειλητικά:

Δόθηκε πολύτιμος χρόνος και πληθώρα μέσων σε όλους και όλες, ώστε να μπορέσουν από τον Σεπτέμβριο, όσοι και όσες βρίσκονται εντός της επικράτειας να εργαστούν, να σπουδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να μετακινηθούν.

Δυστυχώς, μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, καθώς αρνείται τον εμβολιασμό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, αλλά πια μη αποδεκτοί από την επιστημονική κοινότητα, από την πλειοψηφία των πολιτών, από την Κυβέρνηση.

Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων. Προχωράμε στην εξαγγελία -αύριο το απόγευμα-  και στην εφαρμογή μέτρων και ρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την πλήρη, κατά το δυνατόν, λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, όπου θα παρατηρούνται συναθροίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ