Πολυπράγμονες «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι και επιστήμονες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν υπάρξει κάποιο ατύχημα, για παράδειγμα, ναυτικό ή αεροπορικό, οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι ακούγονται το λιγότερο σαν εμπειρογνώμονες του ΙΜΟ ή του ICAO εκφράζοντας πολλές φορές ανακρίβειες, γελοιοποιώντας τους εαυτούς τους και τα μέσα που υπηρετούν.

Στις πρόσφατες πυρκαγιές, «κάλυψαν» πλήρως τους υπεύθυνους και απέκρυψαν τις τεράστιες ευθύνες τους, όπως π.χ. στη Βόρεια Εύβοια, όπου τις πρώτες μέρες δεν υπήρξε καμία βοήθεια από αέρα και τα επίγεια μέσα συμπεριελάμβαναν παμπάλαια πυροσβεστικά οχήματα χωρίς φρένα(!), ενώ υπήρξαν μέχρι και καταγγελίες για εντολή μη κατάσβεσης!

Στη περίπτωση του covid-19 που μας ταλαιπωρεί τον τελευταίο 1½ χρόνο, είναι πασιφανές ότι οι «ανεξάρτητοι» συμπεριφέρονται σαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι και όχι μόνο. Κάθε αντίθετη άποψη απαγορεύεται και προγραμματισμένες εκπομπές ακυρώνονται (Alpha – συνέντευξη Παιδίατρου Καβαλιώτη / τραγουδιστή Πετράκου – Mega συνέντευξη Πετράκου).

Η «ανεξαρτησία» της δημοσιογραφίας στο αποκορύφωμά της!!!

Κάποιοι εξ αυτών, ανενδοίαστα, δίνουν συμβουλές ακόμη και σε γιατρούς. Προφανώς θα αισθάνονται ότι είναι αρχίατροι αυτή τη περίοδο!

Μόλις, οι «ανεξάρτητοι», ζοριστούν λίγο, έχουν την απάντηση καραμέλα: «εμείς ακούμε τους επιστήμονες και όχι τα κόμματα».

Ναι. Βεβαίως τους επιστήμονες, αλλά ποιους επιστήμονες; Στη πράξη αποδεικνύεται ότι φιλοξενούν και αναμεταδίδουν μόνο τη γνώμη των διορισμένων έμμισθων επιστημόνων της κυβέρνησης, εκ των οποίων κάποιοι συμμετέχουν σε δύο επιτροπές, όπως π.χ. ο κος Τσιόδρας, καθώς και όσων τυχαίνει να έχουν τις ίδιες απόψεις τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τους έμμισθους επιστήμονες διαφόρων οργανισμών.

Έχουν πιάσει στασίδι στα ΜΜΕ, μας κουνάνε συνεχώς το δάκτυλο, ενώ οι ίδιοι καταπατούν τα μέτρα που εισηγούνται για μας – π.χ. περίπτωση κας Παγώνη. Αγνοούν τους θανάτους και τις παρενέργειες που έχουν υπάρξει από το εμβόλιο, αδιαφορούν ότι  η προστασία των εμβολίων είναι μύθος όπως δηλώνει ο Γιατρός Δημόσιας Υγείας και Ερευνητής  σε επιδημιολογικά θέματα κος Φαρσαλινός και κάνουν ότι δεν άκουσαν ότι η τελευταία έρευνα στο πιο εμβολιασμένο κράτος, το Ισραήλ, δείχνει ότι υπάρχει πολλαπλάσια προστασία όσων νόσησαν από τους πλήρως εμβολιασμένους.

Είναι ξεκάθαρο ότι αδιαφορούν πλήρως για την υγεία του κόσμου γιατί έχει καταγγελθεί από πέρυσι ότι δεν φέρνουν από τις ΗΠΑ φάρμακα που σώζουν ζωές και αφήνουν τον κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία άδικα. Μέχρι στιγμής (29 Αυγ) έχουμε 13.636 θανάτους από covid, βάσει του ΕΟΔΥ.

Είχαν υποσχεθεί «ελευθερία» με το εμβόλιο και τώρα ετοιμάζουν 3η δόση και επαναφορά μάσκας και στους εμβολιασμένους (ομολογία αποτυχίας) και είναι έτοιμοι να διαπράξουν την επιβολή ακόμα και σε μικρά παιδιά, στα οποία η επικινδυνότητα είναι σχεδόν μηδέν.

Συμπεριφέρονται εντελώς αντιδημοκρατικά θυμίζοντας τις φασιστικές εποχές του «αποφασίζουμε και διατάσουμε» και αγνοούν τις απόψεις ανεξάρτητων επιστημόνων διεθνούς βεληνεκούς, ο κατάλογος είναι μακρύς.

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι πρέπει να αισθάνονται κάτι σαν Θεοί, γιατί σνομπάρουν ακόμη και τις απόψεις επιστημόνων με βραβείο Νόμπελ, με τους πλέον ειδικούς για την περίπτωση να είναι του Γάλλου Ιολόγου Luc Montagnier (ανακάλυψε τον ιό HIV) και του Αμερικανού Βιοχημικού Kary Mullis (εφευρέτης του PCRTest – πέθανε το 2019).

Δημήτρης Μ.

https://www.youtube.com/watch?v=S_2_WZf9C_c

https://www.youtube.com/watch?v=Nd5yFvU3mpg

https://www.francesoir.fr/videos-le-defi-de-la-verite/pr-luc-montagnier-au-defi-de-la-verite

Ο πρώτος, Luc Montagnier, προειδοποιεί ότι με τα υπάρχοντα εμβόλια μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες συνέπειες (κατονομάζει διάφορες ασθένειες), χαρακτηρίζει τους επιστήμονες/κατασκευαστές «μαθητευόμενους μάγους», κατονομάζει ευθέως τον Μπιλ Γκέϊτς ότι ωφελείται από την κατάσταση και προτείνει μεταξύ άλλων και τη χρήση της ιβερμεκτίνης που σύστησε ο Πολάκης στον Άδωνη και εκείνος σαν μέγας παντογνώστης που είναι τον ειρωνεύτηκε! Επίσης χαρακτηρίζει φρίκη τον εμβολιασμό των παιδιών.

Ο δεύτερος, Kary Mullis, λέει ότι γίνεται λάθος ερμηνεία/χρήση στο PCR Test: “… it doesnt tell you that youre sick and it doesnttell you that the thing you ended up with really was going to hurtyou or anything like that …”, κατηγορεί ευθέως τον Fauci στις ΗΠΑ και άλλους επιστήμονες που κάθονται σε καρέκλες επιτροπών, λέγοντας ότι επιστημονικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ότι εξυπηρετούν προσωπικές ατζέντες, ότι λένε ψέματα όταν μιλάνε στον κόσμο και ότι αρνούνται να βγουν στην τηλεόραση για αντιπαράθεση.

Σε μας, το τελευταίο γνωστό επεισόδιο με λάθος διάγνωση ήταν με την ηθοποιό Διδασκάλου που αρρώστησε από τον ιό, ενώ την ίδια στιγμή είχε τρία (3!) αρνητικά PCR Test!

Στις ΗΠΑ το PCR Test πρόκειται να αντικατασταθεί με άλλο, εξ ίσου αναξιόπιστο, όπως καταγγέλλεται από τον γιατρό Κλεάνθη Γρίβα.

Τελικά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ πιο έξυπνοι στη Σουηδία όπου έχουν καλύτερα αποτελέσματα από εμάς, χωρίς εξοντωτικά lockdown, χωρίς καταστροφή της οικονομίας, χωρίς υποχρεωτικότητα, χωρίς κατάργηση του Συντάγματος και χωρίς τη λήψη αστείων, αντιδημοκρατικών και ολέθριων διχαστικών μέτρων στην ελληνική κοινωνία.

Δημήτρης Μ.

https://www.youtube.com/watch?v=S_2_WZf9C_c

https://www.youtube.com/watch?v=Nd5yFvU3mpg

https://www.francesoir.fr/videos-le-defi-de-la-verite/pr-luc-montagnier-au-defi-de-la-verite

ΔΗΜΟΦΙΛΗ