Ανάρτηση κόλαφος με υπονοούμενα, του Χρυσοχοΐδη μετά την τελετή παράδοσης στο υπουργείο: Η πολιτική είναι σκληρή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνοντας ένα απολογισμό του έργου του ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με σειρά αναρτήσεων του στο διαδίκτυο, εξαπέλυσε στο τελος απίστευτα καρφιά κατα της κυβέρνησης:

Μειώθηκε η εγκληματικότητα, το παρεμπόριο, καθάρισαν τα Εξάρχεια κι αναπνέουν οι ξεχασμένες γειτονιές της Αθήνας γιατί συνεργασθήκαμε με το Δήμο, γιατί αυτό το μοντέλο και το μνημόνιο συνεργασίας, το κοινό συντονιστικό κέντρο μεταφέρεται και σε άλλους δήμους της χώρας.

Κι έχω μια τελευταία λέξη για τους νέους. Για κάποιους από αυτούς που με έκαναν αρνητικό σύνθημα και στόχο στις εκδηλώσεις τους. Εσείς θα ζήσετε στον νέο κόσμο. Για να τον φτιάξετε, πρέπει πρώτα να τον σώσετε.

Είναι τόσο ριζικές οι αλλαγές που ζείτε,δίνουν την εντύπωση πως εμποδίζουν τη ζωή & αποκλείουν τη χαρά.Σας περιορίζουν και σας θυμώνουν.Δεν είναι έτσι,γιατί δεν είστε ανήμποροι!Δουλέψτε,αγωνιστείτε,ώστε να γίνουν ευκαιρίες για εσάς,για έναν καλύτερο & εφικτό κόσμο στα μέτρα σας.

Η πολιτική είναι σκληρή, ιδιαίτερα για εκείνον που επωμίζεται με το βάρος των αποφάσεων.Αποχαιρετώ το υπουργείο, όχι τον δημόσιο βίο.

👉Απόσπασμα από την ομιλία στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ