Ο πρέσβης των ΗΠΑ «έφαγε» δύο Έλληνες υπουργούς! «Διπλό» χτύπημα Πάιατ μέσα σε λίγα λεπτά στην σκιά του ανασχηματισμού

Αυτό που συνέβη χθες με πρωταγωνιστή τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέφρι Πάιατ στην Ελλάδα, θα μπορούσε να γίνει σενάριο ταινίας. Με ευρύτατο σενάριο μάλιστα.

Θα μπορούσε να είναι ένα πολιτικό – διπλωματικό θρίλερ, όπου ένας δραστήριος πρέσβης υπερδύναμης, καρατομεί υπουργούς στην χώρα – στόχο.

Θα μπορούσε επίσης να είναι ταινία τρόμου με τίτλο «η κατάρα του πρέσβη». Με πρωταγωνιστή κορυφαίο διπλωμάτη, που όποιον πιάνει στο στόμα του, τον καταστρέφει.

Η αλήθεια φυσικά είναι τελείως διαφορετική. Ο συμπαθής πρέσβης Τζέφρι Πάιατ απλώς έσπασε το ρεκόρ γκάφας και καντεμιάς.

Η αρχή έγινε με τον τέως -πλέον- Υφυπουργού εξωτερικών Κώστα Βλάση, με αρμοδιότητα τον απόδημο ελληνισμό.

85071DE9 FB49 454F 81AD 5A9A72343840
Το tweet του πρέσβη για τον Κώστα Βλάση λίγο πριν καρατομηθεί

Ο Κώστας Βλάσης λίγο μετά το πανηγυρικό μήνυμα του αμερικανού πρέσβη ο οποίος τον συνέχαιρε για την παρουσία του στην Μαριούπολη, καρατομήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε υπηρεσιακό ταξίδι! Αυτό πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Ακολούθησε το επικό tweet του αμερικανού πρέσβη με το οποίο αποθέωνε τον Βαγγέλη Αποστολάκη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων!

1566A44B 9507 400C B3B7 C40CA1ADD597

Το tweet του πρέσβη για τον Βαγγέλη Αποστολάκη, λίγο πριν αρνηθεί την θέση!

Λίγη ώρα αργότερα, ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έκανε γνωστό ότι δεν αποδέχεται το χαρτοφυλάκιο. Με αποτέλεσμα, το tweet του πρέσβη Πάιατ να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο…

Εντέλει δεν πρόκειται για θρίλερ, αλλά για κωμωδία. Δύο στα δύο για τον πρέσβη, δύο υπουργούς «αποθέωσε» και οι δύο «εξαϋλώθηκαν»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ