ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διαρροές απο το Μαξίμου φωτογραφίζουν Κύπριο για τη θέση του Αποστολακη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένα απο τα ονόματα που παίζει για το χαρτοφυλάκιο που έμεινε κενό μετά την άρνηση του Αποστολακη να μπει στην κυβέρνηση,  είναι αυτό του πρώην Επιτρόπου της ΕΕ για τη διαχείριση κρίσεων Χρήστου Στυλιανίδη.

Αλλωστε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, περιγράφοντας την επιλογή που θα κάνει το μέγαρο Μαξίμου είχε πει ότι θα είναι μια πολιτική ηγεσία που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου:

Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 26 Ιουνίου 1958, διατέλεσε Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων.

Διετέλεσε ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Λευκωσίας εκλεγμένος με τον ΔΗΣΥ την περίοδο 2006-2013.

  ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις