Στα κάγκελα η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είναι λογικό, η διαρροή του ονόματος του Χρήστου Στυλιανίδη για το νέο υπουργείο πολιτικής προστασίας, προκάλεσε οργή στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Όπως ακριβώς είχε προκαλέσει και η επιλογή του ναυάρχου Αποστολάκη, καθώς είναι πλέον σαφές πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι στο κόμμα του δεν υπάρχουν «άξιοι και άριστοι» για να αναλάβουν αυτούς τους θώκους. Παρά τις αντίθετες προεκλογικές του εξαγγελίες.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα παρά μόνο με το σύστημα Σημίτη και τον Μαργαρίτη Σχοινά, προωθείται έναντι δεκάδων άξιων στελεχών της παράταξης, με προϋπηρεσία μάλιστα σε επιχειρησιακούς ρόλους.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η στενή προσωπική σχέση που διατηρεί με τον αντιπρόεδρο της κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά ήταν καταλυτική για την επιλογή του. Γεγονός που μόνο καταπραϋντικά δε λειτουργεί για τους βουλευτές της Ν.Δ. Που βλέπουν το μέγαρο Μαξίμου να μετατρέπεται σε ένα κλειστό κλαμπ, ξένο με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

Τα πικρόχολα σχόλια που ακούγονται για το πως ονομάζεται αυτό το κλαμπ, δεν θα τα μεταφέρουμε. Το πρώτο συνθετικό του χαρακτηρισμού πάντως, είναι «γαλάζια». Χωρίς όμως να αναφέρεται στο χρώμα της παράταξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ