Αξιοπιστία επιτροπής λοιμωξιολόγων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δημοσκόπηση για την εφημερίδα «δημοκρατία» 9 και 10 Σεπτ 2021, αναφέρεται ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχασε την αξιοπιστία της, καθώς το 58,9 % του κόσμου δηλώνει ότι η κυβέρνηση την χρησιμοποιεί όπως θέλει.

2CEA0930 41EB 45A2 8A14 5F1680EEC42A

Ποια επιτροπή όμως; Γιατί όπως έχει γίνει γνωστό η κυβέρνηση έχει φτιάξει δύο, όπου μεταξύ των επιστημόνων που διόρισε είναι και ο πολύς κος Τσιόδρας (συμμετέχει και στις δύο). Επίσης, συμμετέχει και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου με την άκρως ενδιαφέρουσα ειδικότητα του Πλαστικού Χειρούργου!

Τι εμπιστοσύνη να δείξει κανείς σε επιτροπές κατ’ όνομα Λοιμωξιολόγων, όπου συμμετέχει μέχρι και Πλαστικός Χειρούργος; Αλλά και με αποφάσεις που τρελαίνεσαι  από την πολλή εξυπνάδα (!), όπως ότι αν πας για ψάρεμα μόνος σου κινδυνεύεις, ενώ στοιβαγμένος στα ΜΜΜ όχι!!!

Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον τους για την υγεία μας που αρνούνται από τον περασμένο Νοέμβριο να φέρουν φάρμακα για τον ιό και αφήνουν τον κόσμο να πεθαίνει στις ΜΕΘ!

Μερικοί από τους διορισμένους ειδικούς επιστήμονες των επιτροπών κάνουν βάρδιες στα κανάλια από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ, ακούγονται σαν να έχουν το αλάθητο του Πάπα και απαξιούν τις αντίθετες γνώμες από πάμπολλους συναδέλφους τους, με αποκορύφωμα τις απόψεις ακόμη και των πλέον ειδικών με βραβεία Νόμπελ, όπως ο Ιολόγος Luc Montagnier (ανακάλυψε τον ιό HIV) και ο Βιοχημικός Kary Mullis (εφευρέτης του PCR Test).

Την τελευταία εξέλιξη με τους ειδικούς (!) την είδαμε στις ΗΠΑ, όπου η Αμερικάνικη Ιατρική Εταιρεία έδωσε οδηγίες στα μέλη της πώς να κρύβουν την αλήθεια για τον Covid-19 και τα εμβόλια. Σε μας τι γίνεται; Μήπως υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο;

Όπως προκύπτει, ο όρκος στον Ιπποκράτη καταπατάται ασύστολα από τους ειδικούς των επιτροπών για χάρη των εταιρειών!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ