Athens pride χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλιβερές εικόνες από το Athens pride το οποίο συνεχίζεται ακόμα και αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αθήνας. Η συγκέντρωση και η πορεία είχε παλμό, ενθουσιασμό, δεν είχε όμως μάσκες στην μεγάλη πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, ενώ δεν τηρήθηκε ούτε ένα μέτρο για την προστασία των συμμετεχόντων!

Οι συγκεντρωμένοι ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, δεν τηρούσαν τις αποστάσεις, δεν φορούσαν μάσκες στην πλειοψηφία τους, δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς που ισχύουν για τις συγκεντρώσεις και τον συνωστισμό ακόμα και σε ανοιχτό χώρο.

Εξαιρετικά αρνητική εντύπωση έκανε η παντελής απουσία των αρχών που όφειλαν να επιβάλλουν την τήρηση των μέτρων στους συγκεντρωμένους. Τουλάχιστον στις μάσκες!

Δυστυχώς, η πολιτεία που πριν από λίγες εβδομάδες απαγόρευσε ακόμα και τις λιτανείες για την κοίμηση της Θεοτόκου, ενώ δεν επέτρεψε να γίνουν παρελάσεις και εθνικές συγκέντρωσης παρά την μεγάλη επέτειο των 200 ετών από την εθνεγερσία, σήμερα ήταν απούσα. Φαίνεται εντέλει πως κάποιοι πολίτες είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους. Κρίμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ