Σε πορεία διαμαρτυρίας προχωρά η ΑΣΑ για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φίλες και Φίλοι,

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι Βορειοηπειρώτες βίωσαν, για ακόμη μια φορά, τη διάκριση, την αδιαφορία και τη σκληρή αντιμετώπιση από την ελληνική κυβέρνηση. Το κράτος όχι μόνο δεν έδειξε την αλληλεγγύη του, ως όφειλε να κάνει σε Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες, δεν ενέταξε την ασθενή και αδικημένη αυτή ομάδα σε κανενός είδους βοήθεια, αλλά αντιθέτως, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και συνέχισε να αδικεί και να παρανομεί εις βάρος των Βορειοηπειρωτών στο συνταξιοδοτικό θέμα και στο θέμα των επιδομάτων.

Η δειλία, η εξαπάτηση και το ψέμα ήταν τα όπλα του κυρίου Μητσοτάκη προκειμένου να αδικήσει αδικημένους και να αντιμετωπίσει αδύναμους συνταξιούχους. Παραβίασε κάθε αξία του πολιτικού φάσματος: Της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας και του πατριωτικού αισθήματος.

Η ΑΣΑ αναλαμβάνει το χρέος των αγώνων για τα δίκαια των Βορειοηπειρωτών.

Από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ξεκινάει κύκλο κυλιόμενων δυναμικών συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας.

Υπεύθυνος οργάνωσης, συζήτησης και διαπραγμάτευσης ορίστηκε ο κ. Χρήστος Ντούτσης.

Η ΑΣΑ καλεί του Βορειοηπειρώτες και τις συλλογικότητές τους, που δεν έχουν κανενός είδους εξάρτηση από την κυβέρνηση, στον κοινό αυτό αγώνα. Ο αγώνας θα είναι σκληρός και μεγάλος. Δεν θα λήξει πριν την πλήρη δικαίωση.

Δεν θα αναγνωρίσουμε κανέναν διαμεσολαβητή και θα αντιμετωπίσουμε κάθε απόπειρα διάσπασης της κοινότητάς μας και κάθε απόπειρα άμβλυνσης του αγώνα και των δίκαιων αιτημάτων μας. Καμία υπόσχεση, φήμη, διαρροή και εικασία δεν θα τον αναστείλει.

Ας έχουμε πνεύμα ομόνοιας, αγώνα και πίστη στη νίκη!

himara.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ