Περί παρέμβασης του Ευαγγελου Βενιζέλου υπέρ του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ κ.κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ» ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡ.

To Πατριαρχείο είναι θεσμός του Διεθνούς Δημοσίου Δικαίου …. Αυτό είπατε …;;;;

Έχουμε μια διαφορά κ. Βενιζέλο … εσείς είστε διαπρεπής ενώ εγώ δι..ΑΣΗΜΟΣ και απευθύνομαι σε εσάς με ευπρέπεια μεν, αλλά απλά και λαϊκά δε, όπως η λαϊκή θυμοσοφία λέει ….
Ακούστε λοιπόν από ένα άσημο ….

Αυτοί που διοργάνωσαν την γκαιμπελική φιέστα για τα εγκαίνια του … τουρκικού “πολιορκητικού κριού” στη Ν. Υόρκη…παραβιάζουν ανά τους αιώνες κατ εξακολούθηση, κατάφωρα το διεθνές Δημόσιο Δίκαιο, ο δε Τατάρ είναι ηγέτης μη αναγνωρισμένος ψευδοκράτους, που είναι συνυπεύθυνο με τη Τουρκία για την σφαγή 5000 αμάχων. για τον εκτοπισμό 300000 γηγενών Κυπρίων, την εξαφάνιση 1619 αγνοουμένων, την βάρβαρη κακοποίηση 800 ομήρων γυναικών, τον εγκλωβισμό 30000 οικογενειών στα κατεχόμενα, την σύληση 500 εκκλησιών, την κατάληψη του 37% των πατρίων εδαφών κ.ά.π.

Όταν λοιπόν ένας ιεράρχης Έλληνας ( Τούρκος υπήκοος βέβαια ) παρίσταται τότε είναι ένα φερέφωνο των βαρβάρων επίδοξων ολετήρων του Ελληνισμού …. Μην μας μιλάτε λοιπό κ. Βενιζέλο για διεθνές δίκαιο …. Στα πανηγύρια, στις γκαιμπελικές φιέστες ούτε συνομιλίες γίνονται… ούτε ψευδεπίγραφες δηλώσεις … στα ώτα μη ακουόντων….. Ας αποτολμούσε ο “Έλληνας” ιεράρχης να απευθυνόταν τουλάχιστον στον Τατάρ και να του βροντοφώναζε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ — ΕΞΩ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ…. Θα τον εκδίωκαν κλοτσηδόν …..

Στο δια ταύτα …. Ψεύδεται το γραφείο τύπου του Αρχιεπισκόπου το οποίο δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την παρουσία του κατοχικού ηγέτη Τατάρ….. Η λίστα των προσκεκλημένων των Τούρκων, είχε γνωστοποιηθεί τρεις μέρες προ των εγκαινίων …..Και δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα ο Τατάρ …. αλλά όλοι οι συν αυτώ ….. όμοιοι του.

Μην συνεχίσετε παρακαλώ να ομιλείτε σαν φερέφωνα του κ.κ. Απ..Ελπιδοφόρου πλέον… διότι αυτά που λέτε είναι μπούμεραγκ και για εσάς και για τον ίδιο ……
ΘΑΡΣΕΙ ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ …

Και επειδή αδυνατώ να επεκταθώ λόγω στενού πλαισίου σχολίων, σας παραπέμπω σε ένα σχετικό μου άρθρο που κοινοποίησα τρεις μέρες προ εγκαινίων του ιδιόκτητου ουρανοξύστη των Τούρκων για το οποίο οι φήμες λένε ότι αγοράστηκε από τις επιδοτήσεις της ΕΕ στην Τουρκία για τους πρόσφυγες, οι οποίοι λιμοκτονούν και η κ. Εμινέ Ερντογάν προβάλει τα κοσμήματα και ρολόγια της αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ….. και της κάνει τεμενάδες ο κ,κ, Ελπιδοφόρος …..

963BD9D9 8020 482D 8132 09FD521C4858

Α… ξέχασα … Το κτίριο αυτό όπως θα δείτε στις φώτο τυχαία φέρει τον αριθμό 821 …. ίσως για να θυμίζει τις σφαγές των Τούρκων από το 1..821 μέχρι σήμερα ….. Και σημειώνω… Την ώρα που έκοβαν την κορδέλα εγκαινίων ο Ερντογάν, Τατάρ. Ελπιδοφόρος και άλλοι …. η Τουρκία παραβίαζε θάλασσες και αιθέρες της Ελληνικής και Κυπριακής επικράτειας, ο δε Τατάρ δήλωνε ιταμά ότι μόνο η διχοτόμηση της Κύπρου είναι λύση…. Αυτούς τίμησε με την παρουσία του ο κ.κ. Ελπιδοφόρος; Όταν λοιπόν είσαι παρών σε τέτοιες πανηγυρικές εκδηλώσεις και συμβαίνουν επαίσχυντα γεγονότα αυτό το ΣΙΓΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΕΣΤΙ ΣΟΥ!

Τελειώνοντας κ, Βενιζέλο σας τονίζω ευθαρσώς ότι ο έντιμος Πρόεδρος της ΚΔ, πολύ καλώς έπραξε, που ακύρωσε συνάντηση με τον κ.κ. Ελπιδοφόρο… Το αντίδοτο σε απαξιωτικές πράξεις είναι η πλήρης απαξίωση …..
Συνεχίστε λοιπόν να μιλάτε …. Ο Ελληνισμός ας κρίνει και βγάλει τα αυτονόητα συμπεράσματα του ……

Σας παραπέμπω λοιπόν σε σχετικό μου άρθρο προ εγκαινίων. Είναι συμβολικό και ίσως βοηθήσει κάποιους για τις μελλοντικές δηλώσεις τους, ημέρες και πράξεις τους …..

ΙΔΕΤΕ GOOGLE ME BAΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ .
ΑΝΟΙΚΤΗ ΥΣΤΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ¨ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ” ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Olympia.gr
Μετά τιμής
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΗΡΩϊΚΗ ΜΕΣΑΟΡΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΒΑΤΥΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ