Σχετικά με το ξέσπασμα του Μιχάλη Ιγνατίου κατα του Ελπιδοφόρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΞΕΣΠΑΣΜΑ κ. Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΚΑΤΑ κ.κ.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ….!

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς.

62E48F0C FE03 468D 8AB7 746C476DB806

Σεβασμός στην Σουνίτισα Σαλαφίστρια κ. Εμινέ Ερντογάν στα

Τουρκικά εγκαίνια, αλλά όχι στην πολύπαθη Ελληνική Κύπρο.

Το ξέσπασμα του Μιχάλη Ιγνατίου κατα του Ελπιδοφόρου

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑ.

ΙΔΕΤΕ GOOGLE. OLYMPIA.GR ME BΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. “Ανοικτή Υστάτη Ικεσία στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο ….” olympia.gr

Σημ Χρησιμοποιώ και το Σεβασμιώτατε, αντί του εθιμοτυπικού Μακαριώτατε….

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ «ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΥ ΚΡΙΟΥ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ…

“Περί παρέμβασης του Ευάγγελου Βενισζέλου υπέρ ….” olympia.gr

KAI AYTO META TA ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο κ.κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ … ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ … ΑΤΥΧΩΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο κ.κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ META TΗΝ ΑΤΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΉΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜH. ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕ ΑΣΤΟΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ κ.ά. ΕΔΩ ΣΠΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,

ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ;

0F655F15 9CB0 4914 BA25 7159D43259E7

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΟΝΤΩΣ … Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ …. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…. ΘΑΡΣΕΙ ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ…. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ δι… ΑΣΗΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ δι… ΑΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ κ.κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ….. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ,,,,, ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ …..ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ….. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε΄, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΤΟΛΜΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΑΚΩΒΟ Β. ΚΑΙ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ( 14 Φεβρ, 1959), ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΡΑΨΑΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ … ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΎΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΠΕΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (6 ΦΕΒ, 1966 ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ… ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ,,,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ … ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΕΙ;

Εν θυμώ και αγανάκτηση,

META TIMHΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΗΡΩΙΚΗ ΑΓΙΑ ΜΕΣΑΟΡΙΑ ΓΗ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ …… ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ….. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.

www.ledrastory.com

https://www.olympia.gr › apopsi › to…

Ανοικτή Υστάτη Ικεσία στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο …

Περί παρέμβασης του Ευαγγελου Βενιζέλου υπέρ … – olympia

https://www.olympia.gr ›apopsi› pe …

Περί παρέμβασης του Ευαγγελου Βενιζέλου υπέρ … – olympia

https://www.olympia.gr ›apopsi› pe …

https://www.olympia.gr ›apopsi› an …

Υ.Γ. Προσθέτω. Περί λογοκρισίας και αφαίρεσης σχετικού πρόσθετου σχολίου, στο άρθρο του διαπρεπούς κ. Μ. Ιγνατίου από DISQUS  απέστειλα το πιο κάτω μήνυμα διαμαρτυρίας, το οποίο ίσως λογοκριθεί και αυτό.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ

«Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια μου, για την αφαίρεση σχετικού σχολίου, που λογοκρίθηκε και διεγράφη από disqus. To αντικειμενικό σχόλιο γράφτηκε με βάση τις δηλώσεις του διαπρεπούς κ Μιχάλη Ιγνατίου, αλλά και τις ατυχείς και άστοχες αναφορές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρου.κατά της Ελληνικής πολύπαθης Κύπρου. Πρώτον ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στην μη αναγνωρισμένη από ΟΗΕ Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου, αντί του ορθού ψευδοκράτους και δεύτερον ως ανέφερε, κατά τον κ, Ιγνατίου, φταίει η Κύπρος για την καταστροφή της Πόλης, Ίμβρου και Τενέδου κλπ.

Φταίει λοιπόν η Ελληνική Κύπρος γιατί ήθελε Λευτεριά και Ένωση με την μητέρα πατρίδα; Φταίει η Κύπρος για την Μικρασιατική καταστροφή, φταίει για την *Άλωση της από τους βαρβάρους εισβολείς το 1974 …. Θεωρώ ότι αναλόγως, ήταν ευπρεπές και ήπιο το σχόλιο με βάση τα πιο πάνω και εκφράζω την δυσαρέσκεια μου για την αφαίρεση του.. Πιστεύω ότι και εσείς άστοχα και ατυχώς αφαιρέσατε το σχετικό σχόλιο..» Α.Α.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΛΙΓΩΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

*ΚΥΠΡΟΣ 1974. 5000 σφαγιασθέντες άμαχοι, 1619 αγνοούμενοι Έλληνες Κύπριοι και Ελλαδίτες αδελφοί, 300000 εκτοπισμένοι γηγενείς Κύπριοι από τις πατρογονικές τους εστίες, 30000 εγκλωβισμένοι στην κατεχόμενη Ελληνική Β. Κύπρο, 800 όμηροι γυναίκες από 12 έως 82 ετών βάναυσα κακοποιημένες, 500 εκκλησίες λεηλατημένες και ισοπεδωμένες, το 37% των πατρίων εδαφών υπό κατοχή. Τίποτα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, οι βάρβαροι εισβολείς δεν άφησαν όρθιο, όπως και στην Ελληνική Μικρά Ασία …. Τι άλλο;

Ξένοι διαπρεπείς άνθρωποι έγραψαν και λάλησαν τα πιο κάτω για την Τουρκία…

-«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη οι Οθωμανοί, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν». Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή». Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

-«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων». Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)

Απλά γαρ εστι της αληθείας έπη.

Τα λόγια της αλήθειας είναι απλά.

Αισχύλος, 525-456 π.Χ., Αρχαίος τραγικός ποιητής  (Όπλων Κρίσις)

Πολλαί της ασεβείας αι οδοί, της δε αληθείας μία.

Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, 347-407 μ.Χ., Πατέρας της εκκλησίας

Vincit omnia veritas.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Α.Α.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ