Η δικαίωση του Γιάννη Μάζη για την αμυντική συνεργασία με τη Γαλλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που θλιβεροί …χαμαιλέοντες ανακάλυψαν όχι την Αμερική αλλά τη Γαλλία και το πόσο σημαντική είναι η αμυντική συμφωνία που υπογράφει η Ελλάδα μαζί της, είναι ώρα να αναγνωρίσουμε στον καθηγητή Γιάννη Μάζη την γενναιότητα με την οποία υπερασπίστηκε αυτή τη λύση. Άκουσε πολλά, όπως και όσοι τόλμησαν να υποστηρίξουν την αυτονόητη άποψη ότι σ΄ αυτή τη συγκυρία η ελληνογαλλική συνεργασία είναι μονόδρομος.

Με πληροφορίες απο το militaire.gr

Κάποιοι έφθασαν στον πάτο υπονοώντας ακόμη και για τον Γιάννη Μάζη ότι …εξυπηρετεί συμφέροντα! Για όσους δημοσιογράφους άκουγαν τις απόψεις τους και συμφωνούσαν μ΄ αυτές έφθασαν στο σημείο να λένε ότι “γράφουν κατά των Αμερικανών ,γιατί δεν δίνουν διαφήμιση”! Προφανώς δεν έτυχε να διαβάσουν τίποτα απ΄ όσα έγραφαν αμερικανικά ΜΜΕ για τα πλοία που ήθελαν με το ζόρι να φορτώσουν στο ΠΝ.

Το πόσο δίκιο είχε ο Γιάννης Μάζης φαίνεται από τους πανηγυρισμούς που ακούγονται μέχρι…τη Μεσογείων από το ΓΕΝ! Οι ναύαρχοι που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν από νωρίς ταχθεί υπέρ της γαλλικής λύσης εισέπρατταν “την πίεση” ότι πρέπει “να σκεφτούμε αμερικανικά”. Δεν λύγισαν κι αυτό πρέπει να τους αναγνωριστεί. Βοήθησαν και τα …καγκουρό από την Αυστραλία βεβαίως…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ