Ευγε στην Κατερίνα Καινούργιου: Έκοψε στον αέρα θέμα για τις παραστάσεις Λιγνάδη στις φυλακές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου αναδεικνύεται σε εξαιρετική τηλεοπτική παρουσία με ήθος και τόλμη που σπανίζουν στον τηλεοπτικό χώρο.

Άλλωστε την εξαιρετική της πορεία την εχουμε αναδείξει κατα καιρούς απο το Olympia ουκ ολίγες φορές.

Λυγισε η Πηγη Δεβετζη στην φιλόξενη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλωντας για την απόπειρα βιασμού της απο αθλητικό παραγοντα

Η ζεστή αγκαλιά της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Παλιοσπυρου

Η ανάδειξη της Κατερίνας Καινούργιου από παρουσιάστρια light εκπομπών σε Κυρία της δημοσιογραφίας

Κυρία Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπον έκοψε το θέμα για την παράσταση του Λιγνάδη στις φυλακές μόλις ξεκίνησε να το προλογίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια! Ωραία ο Ανάδρομος μας έχει πάει», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής – η οποία είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του ΕΚΠΑ – φανερά ενοχλημένη. Την ίδια ώρα που άλλες παρουσιάστριες εκπομπών ακόμα και δελτίων ειδήσεων, έπαιζαν το θέμα με τίτλους όπως “συγκίνησε ο Δημ Λιγνάδης ως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως” …

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια! Ωραία ο Ανάδρομος μας έχει πάει», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα φανερά ενοχλημένη.

Δειτε εδώ το βιντεο. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ