Ομολογία διαφθοράς και ενοχής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εξευτελισμός της πολιτικής. Ο απόλυτος ευτελισμός αυτής τι να είναι άραγε;Τι άλλο;Τι άλλο από την απάντηση τής Κυβέρνησης στο αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής αφορούσης το (χορταστικό;) μπούκωμα μεγαλοκαναλιών για αποφυγή κριτικής (τι άλλο;) εκεί όπου τάχει θαλασσώσει.

Δηλαδή παντού. Η δια εκπροσώπου της απάντηση της Κυβέρνησης Ποία είναι; Άκουσον ΑΚΟΥΣΟΝ δηλαδή διάβασον:ΝΑΙ(!)Ναί στήν εξεταστική αλλά από το 15!!Από το 15 καί δώθε. Τουτέστιν να δούμε τί έχετε κάνει και εσείς και,άν βρεθεί οτιδήποτε βρεθεί «να τα ίσο σταθμίσουμε». Αν είναι δυνατόν.

Μα άν αυτό δεν είναι άμεση/θρασύτατη παραδοχή της λοβιτούρας τότε τι άλλο είναι; Δεν χρειάζεται πλέον σύσταση καμιάς χρονοβόρας και κυρίως Ευρωβόρας εξεταστικής, αφού η κυβέρνηση μας πέταξε κατάμουτρα την ενοχή της,αναζητώντας (ίσως βρεθούν, που σίγουρα
θα βρεθούν)ελαφρυντικά,όποιας μορφής ελαφρυντικά,για να διευκολυνθεί η έκδοση διαφορετικών πορισμάτων Τουτέστιν κουκούλωμα.

Ειμαστε όλοι «κύριοι» και άφες αυτοίς (καναλάρχες)
στο φαγοπότι τους. Και ο λαός;Τι ο λαός, αφού στίς δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα!Υπάρχουν μόνον διέξοδα (εκλογές)δηλ. έξοδα!Φορολογούμενους διαθέτει η χώρα. Μπόλικους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ