Στήν χώρα του «εν οίδα οτι ουδέν οίδα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε λίγο στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα συζητηθεί επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς Μητσοτάκη σχετικά με την διαχείριση της τρέχουσας πανδημίας.

Να ειπωθεί τι;Τι είναι αυτό που δεν είναι γνωστό και θα μαθευτεί σε λίγο. Στήν χώρα του «εν οίδα οτι ουδέν οίδα» διότι αυτό ισχύει αυτή την στιγμή με τον Κορονοιό,η προαναφερθείσα φράση όχι μόνον δεν έχει καμία εφαρμογή αλλά,τουναντίον, εκφράζεται πολλάκις αντεστραμμένη.

Σήμερα η συζήτηση στή Βουλή οποία συζήτηση οσονούπω
αρχίζει ας μετρηθεί δημοσκοπικά η ακροαματικότητα του διαυλου «Βουλή» και τα συμπεράσματα ας δημοσιοποιηθούν πρός εξαγωγή συμπερασμάτων.

Το μόνον προβλέψιμο είναι ότι ως συνήθως είς έκαστος θα κατατροπώσει κάθε έτερον άλλο. Και ένας λαός αμήχανος,διηρημένος, να συλογίζεται αν ήταν σωστό που εμβολιάστηκε,και τούμπαλιν.

Σέ λίγα χρόνια όμως σίγουρα θα ξέρουμε τι;το αν η διαχείρηση της πανδημίας υπήρξε σωστή ή λάθος και όχι σήμερα στη Βουλή, αφού αυτό είναι θέμα ερευνητών και όχι πολιτικών.

Πάντως οι μέχρι σήμερα οι σπασμωδικές αντιδράσεις της διαχείρισης μόνο αισιοδοξία δέν προκαλούν, αφού κάθημερινά περιστατικά αλληλοαναιρούν την πλήρη κάλυψη από την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, οποία εμβόλια ενώ αρχικά ξεκίνησαν με μόνον ένα, μετά από λίγο ανακοινώθηκε ότι απαιτείται και δεύτερο, καταλήγοντας σήμερα να υπάρχει η ανάγκη καί για τρίτο, χωρίς κανείς να ξέρει τι αύριο θα προκύψει.

Πάντως οι προφυλάξεις των ανεμβολίαστων,εφόσον αυτές τηρούνται κατά γράμμα, αναμένοντες την κατασκευή καταλυτικού φάρμακου θεραπείας της πανδημίας, αν ω μη γένοιτο, προσβληθούν έχει βάση, με την προϋπόθεση ότι μέχρι το φτάσιμο εκεί οι προφυλάξεις θά τηρούνται.

Σιγά που θα τηρούνται. Τό βλέπουμε καθημερινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ