Σφίγγει ο κλοιός γύρω απο τον Πετσα για την περίφημη λίστα με τα 31 εκατομμύρια στα ΜΜΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στη Βουλή από τον περασμένο Μάιο ενώ οπως φαινεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβε τίποτα.

Τη δαπάνη των 31 εκατομμυρίων ευρώ που διατέθηκαν στα ΜΜΕ από την κυβέρνηση για την καμπάνια της κυβέρνησης «Μένουμε Σπίτι» ερευνά η Οικονομική Εισαγγελία.

Μετά τις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα που κατηγορούν τις δικαστικές αρχές για αδράνεια, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η «λίστα Πέτσα» βρίσκεται υπό εξέταση από τον περασμένο Απρίλιο.

Την έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργεί η Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος μετά από εντολή των εισαγγελικών αρχών. Υπενθυμίζεται ότι 48 πολίτες κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο τον περασμένο Απρίλιο.

Το σκέλος της αναφοράς των 48 πολιτών που σχετίζεται με ενδεχόμενη ευθύνη πολιτικών προσώπων έχει διαβιβαστεί στη Βουλή από τον περασμένο Μάιο και βρίσκεται υπό εισαγγελική διερεύνηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες των εκπροσώπων της εταιρίας Initiative που διαμοίρασε συνολικά 31 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ. Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της συνέργειας σε απιστία και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ