Η Εστία της Κυριακής έρχεται με μία εκπληκτική έκδοση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με βαρειά κληρονομιά τα 145 χρόνια εγκυρότητος και τους 3 αιώνες προσφοράς προς την  πατρίδα, η «Εστία» προχωρά από τις 24 Οκτωβρίου στην έκδοση της «Εστίας της Κυριακής»!

Μια πολυσέλιδη έκδοση σε μεγάλο σχήμα. Την Διεύθυνση θα έχει ο Μανώλης Κοττάκης, με διευθυντή συντάξεως τον Διαμαντή Σειτανίδη, σύμβουλο εκδόσεως την Ζέζα Ζήκουκαι αρχισυντάκτες τους Μάκη Δεληπέτρο και Δημήτρη Θωμά. Μαζί ένα επιτελείο εκλεκτών συνεργατών, μεταξύ των οποίων οι  έμπειροι Δημήτρης Καπράνος, Μύρνα Νικολαΐδου, Γιώργος Κουρής, Κώστας Καββαθάς, Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, Γιώργος Αποστολίδης κ.ά. Και φυσικά με την υψηλή εποπτεία του Ελευθέριου Σκιαδά.

H «Eστία» τολμά την έκδοση κυριακάτικου φύλλου μετά την πρώτη προσπάθεια που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 1985. Διατηρεί την πίστη της στην έγκυρη και ποιοτική δημοσιογραφία. Την δημοσιογραφία που αναδεικνύει τα σπουδαία και τα σημαντικά, που έχει άποψη, που δεν «θάβει» την πληροφορία, που αναλύει τις ειδήσεις και δεν τις αποσιωπά.

Η κυριακάτικη έκδοση θα συνοδεύεται από ειδικό ένθετο, με επιλογές από την μακραίωνη πορεία της στον τύπο αλλά και ανατυπώσεις  σημαντικών παλαιοτέρων φύλλων.

Κάθε μήνα θα κυκλοφορεί με την ειδική πολυτελή  περιοδική έκδοση «Εστιάζω» και κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί ποιοτικές εκδόσεις και προσφορές για τους αναγνώστες της.

Aυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου η πρώτη έκδοση, κυκλοφορεί με με ΔΙΠΛΗ επετειακή προσφορά.

Γαλανόλευκη σε μεγάλες διαστάσεις (0,90×1,35)

Και το περιοδικό Εστιάζω. Με αποκαλυπτική ιστορική έρευνα & ανέκδοτες επιστολές για τους Ήρωες αθλητές του 1940!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ