Ενοχλήθηκαν Τατσόπουλος και υπουργείο υγείας από το Μωαμεθανιστάν του Τσελέντη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση-καταγγελία του σεισμολόγου και διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη, που νοσηλεύεται στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, ότι αφαιρέθηκαν τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας.

Κυρίως η αναφορά του, ότι «… εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν», προκάλεσε την αντίδραση του Υπουργείου Υγείας, αλλά και του Πέτρου Τατσόπουλου. Οσο αφορά το υπουργείο υγείας, πηγες του διέρρευσαν πως δεν υφίσταται ο ισχυρισμός περί απομάκρυνσης εικόνων: «Αναφορικώς με την καταγγελία του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη στα νοσοκομεία αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας ουδέν περιστατικό απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων παρατηρείται. Σημειωτέον σε πλήθος νοσοκομείων λειτουργούν παρεκκλήσια και παντού υπάρχει απόλυτος σεβασμός στη θρησκευτική πίστη των ασθενών».

EDDC9B4C 3154 4E5F 9CAA 15A5741C5E65

Σε ότι αφορά τον Πέτρο Τσατσόπουλο, αυτός επιτέθηκε μέσω social media στον κ Τσελέντη, αλλά και στην Εκκλησία, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Εάν έχεις τύπους σαν τον Τσελέντη, τι να το κάνεις το παπαδαριό; Χώρια που τους κλέβει και την πλατεία. Εάν ήμουν παπάς θα του έκανα μήνυση για ‘αντιποίηση αρχής’», ενώ σε άλλο σημείο γράφει: «Μήπως επειδή ακριβώς δεν είμαστε Μωαμεθανιστάν (ούτε θέλουμε να καταντήσουμε ένα ιδιότυπο χριστιανοταλιμπανικό Μωαμεθανιστάν) βγάλαμε τα εικονίσματα από τα δωμάτια των νοσοκομείων;»

Με τη σειρά του, ο Άκης Τσελέντης αντέδρασε στην ανάρτηση του κ. Τατσόπουλου, με νέα ανάρτηση στην οποία σχολιάζει: «Ίσως έχει δίκιο ο φίλος μου ο Τατσόπουλος έχοντας μπει στις μισές κρεβατοκάμαρες της Αθήνας (κατά δήλωση του) μπορεί να μην έχει δει κρεμασμένα εικονίσματα!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ