Η φιλοτουρκική Bild αποθεώνει την Σακελλαροπούλου: Μαζί τα φάγατε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένα άρθρο που θα έπρεπε να κάνει την ΠτΔ και τον πρωθυπουργό να ντρέπονται, η τουρκόφιλη και ανθελληνική εφημερίδα Bild αποθεώνει την στάση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου που «παραδέχτηκε ότι για την κρίση φταίνε οι Έλληνες»!! Επιβεβαιώνοντας την κατάπτυστη ρήση Πάγκαλου, «μαζί τα φάγαμε»…

Το κρεσέντο «θαυμασμού» για την απαράδεκτη στάση της Προέδρου συνεχίζεται λέγοντας ότι η συγκεκριμένη ΠτΔ δεν είπε κουβέντα για τις Ελληνικές διεκδικήσεις περί γερμανικών επανορθώσεων και κατοχικού δανείου, σε αντίθεση με τους προκατόχους της!

0457B069 7462 41C8 8164 7C405FAC4B5D
Διθυραμβικά τα σχόλια των Γερμανών για την Σακελλαροπούλου!

Δηλαδή η γερμανική εφημερίδα που φημίζεται για τις διαχρονικά ανθελληνικές τις θέσεις, αποθεώνει την πρόεδρο επειδή ακριβώς δεν έκανε το αυτονόητο: Όχι μόνο δεν υπηρέτησε το εθνικό συμφέρον, αλλά αντίθετα έδωσε συγχωροχάρτι ακόμα και για την εγκληματική πολιτική της Γερμανίας εναντίον της Ελλάδας κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, πολιτική για την οποία ακόμα και η ίδια η Μέρκελ είχε αναγνωρίσει την λάθος στάση της!

Ό,τι ακριβώς γράφαμε αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης της προέδρου με την καγκελάριο: Η Πρόεδρος ντρόπιασε την Ελλάδα, ενώπιον της Καγκελαρίου Μέρκελ

Για να μην υπάρχουν μάλιστα περιθώρια για παρερμηνείες των προθέσεων της εφημερίδας, το αφιέρωμα στην επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα συνεχίζεται με επίθεση στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το πρωτοσέλιδο της:

4515925A 1476 4CCD A152 09DFF93C799D
Η αναφορά της Bild στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία

Μία ημέρα ντροπής για την Ελλάδα, που μάλιστα συνέπεσε με την εθνική επέτειο του ΟΧΙ. Μία εθνική ταπείνωση που ξεπερνά τα όρια της απλής πολιτικής εθελοδουλίας και φτάνει στα όρια της ιστορικής ύβρεως έναντι των ηρώων που σύσσωμο το έθνος τίμησε πριν από λίγες ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ