Ηλίας Γκιώνης για Τάσο Ξιαρχό: Aγόρια μαθητές του, έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ηλίας Γκιώνης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Τάσο Ξιαρχό, καθώς ο διάσημος χορευτής κατηγορεί τον εν λόγω ακτιβιστή για συκοφαντική δυσφήμιση.

3

4

6

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Ο νεαρός επιχειρηματίας μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στην απρεπή συμπεριφορά του χορογράφου απέναντι στην κοπέλα που επέλεξε να φορέσει ριγέ μπλούζα, δεδομένου ότι έχει παραπάνω κιλά, αλλά και στην κόντρα που έχει ξεκινήσει αναμεσά τους.

«Ο Τάσος έχει μια συνέπεια στο να αναπαράγει κακοποιητικό υλικό στο Instagram. Είναι στενάχωρο να γίνεται αυτό και ειδικά από άτομα που έχουν μια τόσο μεγάλη πλατφόρμα 50.000 followers, ασκούν επιρροή στο πλήθος. Έχει υπάρξει ένα προηγούμενο με εμένα και τον Τάσο πριν από δύο μήνες. Έχουν υπάρξει πολλά… Έχει ανεβάσει ανήλικο κοριτσάκι στην παραλία… Αυτό που έγινε με εμάς είναι ότι του έκανα μια δημόσια κριτική στο Instagram και ακολούθησε μια προσωπική διαμάχη μεταξύ εμού και του Τάσου, όπου ξεκίνησε να με βρίζει.

Κι επειδή ο κόσμος το έβλεπε αυτό στο Instagram, άρχισε να μου στέλνει καταγγελίες εναντίον του Τάσου κι εγώ ξεκίνησα να τις ανεβάζω και να κάνω stories με αυτά που μου έστελνε ο κόσμος. Ο Τάσος συνέχισε να με βρίζει, έψαχνε να βρει που μένω και όλα αυτά υπάρχουν στο δικό μου προφίλ στο Instagram. Το ένα κομμάτι ήταν κοπέλες που έχουν υπάρξει μαθήτριες του Τάσου στις σχολές, όπου έχουν δεχθεί “χονδροφοβία”. Και αγόρια μαθητές του, οι οποίοι έχουν δεχτεί και live και μέσω μηνυμάτων σεξουαλική παρενόχληση από τον Τάσο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Τάσος μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που εγώ το έμαθα από το αστυνομικό τμήμα. Κι εγώ με τη σειρά μου επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και όλη αυτή η δικαστική διαμάχη είναι σε εξέλιξη. Περιμένω να μου έρθει και επίσημα η καταγραφή της μήνυσης που μου έχει κάνει κι εγώ με τη σειρά μου θα φροντίσω να απαντήσω στον Τάσο. Θεωρώ ότι θέλει βοήθεια, ελπίζω να έχει ανθρώπους δίπλα του που θα τον βοηθήσουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ