Φέρνουν τρόμο στο Μαξίμου οι αντιδράσεις των πολιτών για τα νεα μέτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δεινή θέση το Μαξίμου που δεν μπορει να διαχειριστεί την κατάσταση με την πανδημια. Καθημερινά δέχεται πλήθος αντιδράσεων απο επαγγελματικούς φορείς που ανησυχούν καθως τα μέτρα με τους ανεμβολιαστους θα τους τσακίσουν οικονομικά και ενω δεν αποδώσουν τίποτα στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Υπό το βάρος της κοινωνικής πίεσης ο Αδωνις Γεωργιαδης προσπάθησε να ξεγελάσει σημερα τους επαγγελματίες του λιανεμπορίου δηλώνοντας πως παραλληλα με τα υπόλοιπα μέτρα θα υπάρχει και η δυνατότητα οι ανεμβολιαστοι να ψωνίζουν με click away χωρίς rapid test.

Άνοιξε δηλαδή ένα παραθυράκι με την ελπίδα να ηρεμήσει κάπως τους επαγγελματίες του λιανεμπορίου όμως αυτο δεν ειναι αρκετό καθως δεν λύνει το πρόβλημα ενώ παραλληλα υπάρχουν και άλλοι τομείς της οικονομίας που τους τσακίζουν οι περιορισμοί στους ανεμβολιαστους με πρωτο τον τομέα της εστίασης.

Μάλιστα οι ειδικοί της αγοράς τονίζουν πως θα τα μετρα θα κρατήσουν ελάχιστες μέρες καθως δεν θα αποδώσουν ενώ θα εχουν υψηλό κοινωνικό και οικονομικό κόστος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ