Πήγε στο Παρίσι για να εκλιπαρήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διεθνής διάσκεψη στο Παρίσι οποίαν ο Πρόεδρος Μακρόν συγκάλεσε με μόνο θέμα το «αγκάθι» της Λιβύης οποίον αγκάθι δεν είναι βέβαια άλλον τι από τους δύο τελευταίους προσωρινούς Πρωθυπουργούς που εγκατέστησε εκεί ο Ερντοάν.

Μάλιστα για τον τρέχοντα και γιά την υποδοχή του τότε στήν Αγκυρα, είχε μαζέψει όλα τα άλογα της Μικράς Ασίας, δια το εκτός των άλλων μεγαλείων, πολυπληθές ιππικό της θριαμβικής τελετής που του είχαν ετοιμάσει!

Δέν είχε ξαναγίνει! Για το πετρέλαιο φυσικά!! Και εκεί που έδειχνε ότι όλα έβαιναν καλώς για τήν Τουρκία λόγω του σιωπητηρίου που είχε επιβάλλει στην ΕΕ η απερχόμενη γνωστή φράου, με το οπως πάντα αζημίωτο φυσικά ( πήρε και καθρευτάκι)και αφου η προηγειθείσα σχετική δική της διεθνής και χωρίς την Ελλάδα διάσκεψη «κούφωσε»όλως ξαφνικά προέκυψε Μακρόν! Δηλαδή ότι δέν περίμεναν.

Μάλιστα στην συνδιάσκεψη στο Παρίσι και δη ενεργά συμμετέχει και η φράου γιατι;Για να σώσει οτιδήποτε άν σώζεται τι άλλο; Οι θέσεις της είναι γνωστές. Δέν τις άλλαξε. Και όλα δείχνουν πως πάλι τα κατάφερε,αφου ως λέγουν, στο κείμενο των συμπερασμάτων ενώ αναφέρεται ξανά η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, 24 Δεκ. δέν αναφέρεται ταμπακέρα. Τουτέστιν ότι « δεν θα αναγνωρισθεί καμία κυβέρνηση και φυσικά κανένας Πρωθυπουργός που θα προκύψει ή υπάρξει εφόσον οι εκλογές διεξαχθούν παρουσία ξένων στρατευμάτων στη χώρα οποία θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο εβδομάδες πριν τις κάλπες».

Όλα τα άλλα περί αποχωρήσεως κλπ φαντάζουν ευχολόγια προς διαπραγμάτευση.

ΥΓ. Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης γιατί πήγε στην Διάκεψη για τήν Λιβύη; Να πεί τί; Αυτά πού έχει ξαναπεί; Δηλαδή τα περί πυλώνων κλπ; Και για το φλέγον περί Λιβύης;
Δε βαριέσαι! Πρώτη φορά γινόμαστε ρεζίλι;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ