Ήρωες γιατροι λυγίζουν απο την κούραση καθημερινά στις μαχες με τον κορωνοϊό και η κυβερνηση πέρα βρέχει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζουν τα λόγια του Νίκου Καπραβελου που περιγραφει πως μια γιατρός λύγισε απο την κούραση και έπεσε κάτω στο Παπανικολάου. Και φυσικά δεν ειναι η μόνη περίπτωση.

Εκατονταδες γιατροι και υγειονομικοί καθημερινά  δίνουν την δική τους μάχη την ωρα που οι επιφανείς λοιμωξιογοι κάνουν πασαρέλα στα καναλια για να προπαγανδίσουν υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτακη.

Αφανεις ήρωες που στην αρχή της πανδημίας εισέπραξαν ένα χλιαρό και υποκριτικό χειροκρότημα απο την εξουσία που τους ξεχασε στη μοίρα τους και κάποιους απο αυτούς τους τιμώρησε με απομάκρυνση απο την εργασία τους, επειδή ήταν ανεμβολιαστοι ενώ στην βιαστική προσπάθεια του υπουργείου υγείας να τους αντικαταστήσει, επιστράτευσε, κατα λάθος βέβαια, ακόμη και ανεμβολιαστους ιδιώτες γιατρούς.

Οπως κατα λάθος και η Μινα Γκαγκα δηλωσε στο Mega πως οι εμβολιασμένοι κινδυνέουν περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους. Μα πως γίνεται όμως να γίνονται τέτοια λάθη απο μια αλάνθαστη κυβερνηση; Και το χειρότερο, οταν γίνονται πως ειναι δυνατόν να τα κρύβουμε κάτω απο το χάλι σαν να μην συνέβη τίποτε;

25B59701 D362 487B 9099 477905297A47

Ειδικα οταν απο αυτά τα λάθη και τις παραλήψεις εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ