Πρόγραμμα Ελευθερία – Πλήρης επιτυχία ψεμάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η απόλυτη επιτυχία (!) του προγράμματος «Ελευθερία» που τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές του έτους από την κυβέρνηση και προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και με την πλήρη υποστήριξη των διορισμένων επιστημόνων σε διάφορες επιτροπές, όπου σε όλες συμμετέχει ο ανυπέρβλητος κος Τσιόδρας!

Από τις Ημερήσιες Εκθέσεις COVID-19 του ΕΟΔΥ, τα πρόχειρα συμπεράσματα που προκύπτουν, μεταξύ άλλων, είναι:
•    Τα συνολικά κρούσματα σε ελάχιστες μέρες θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο! – επιτυχία πάντως δεν το λες.
•    Οι μηνιαίοι θάνατοι ξεπερνούν τους 1.000 τον Σεπτέμβριο (1.085) και Οκτώβριο (1.078)! – επιτυχία πάντως δεν το λες.
•    Τον Νοέμβριο οι θάνατοι διπλασιάστηκαν στους 2.167! – τι είδους επιτυχία είναι αυτή;
•    Η συντριπτική πλειοψηφία των θανόντων (πάνω από 95%) είχαν υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70+ – Εισαγωγή φαρμάκων ανύπαρκτη – αντ’ αυτών ασχολούνται με τα ανήλικα! – επιτυχία πάντως δεν το λες.

ΕΟΔΥ – Ημερήσιες Εκθέσεις COVID-19

Οι πλήρως εμβολιασμένοι και διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ξεκίνησαν να αναφέρονται στις Ημερήσιες Εκθέσεις του ΕΟΔΥ στις 30 Αυγ 2021, για τους οποίους το ποσοστό από περίπου 10% τον Σεπτέμβριο, έφτασε στα τέλη Νοεμβρίου να είναι 20%! – Ειδικότερα σε κάποια νοσοκομεία ξεπερνούν τους ανεμβολίαστους και το κρύβουν! –  επιτυχία πάντως δεν το λες.

Το ποσοστό των θανόντων που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι δεν δημοσιεύεται – μάλλον για να αποκρυφτεί η επιτυχία!

Βάσει στοιχείων όμως που παρουσίασε ο Διδάκτορας Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Κ. Αρβανίτης, οι θάνατοι των πλήρως εμβολιασμένων ξεπερνούν τους ανεμβολίαστους!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ