Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Διαδικτυακή ημερίδα της ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος για τη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. η Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος οργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο κανάλι του Δήμου Καλαβρύτων στο YouTube: https://bit.ly/kalavritachannel. Κάνετε εγγραφή και αμέσως παρακολουθείτε.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Δήμαρχος Καλαβρύτων-Πρόεδρος Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος

ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, π. Πρόεδρος Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ – Συγγραμματέας ΕΣΔΟΓΕ (Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΜΑΡΙΑΣ ΝΟΤΗΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης.

ΛΑΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Διδάκτωρ Ιστορίας, διδάσκουσα στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ομιλητής και Συντονιστής της εκδήλωσης:

ΕΡΜΕΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, Πρόεδρος Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και εκλεγμένο μέλος της Γραμματείας του ΕΣΔΟΓΕ (Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο κανάλι του Δήμου Καλαβρύτων στο YouTube: https://bit.ly/kalavritachannel. Κάνετε εγγραφή και αμέσως παρακολουθείτε.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ