Καρανικας: Ξαναείδαμε τους αξιωματικούς του ΠΑΣΟΚ με τα τσιράκια της δημοσιογραφίας να μας μιλάνε για το μέλλον της χώρας που καταστρέψανε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρακολούθησα τα ιδιωτικά κανάλια και τους “αναλυτές” στη συζήτηση για τις εκλογές στο κιναλ.

Το Μούγκα τσάνελε, ας πούμε, με τον διευθυντή “ειδήσεων” – αν κατάλαβα καλά τον βαρύγδουπο τίτλο – απο το πρώτο βράδυ του α’ γύρου, έσκιζε τις δαντέλες του έντιμου καναλιού για την επιτυχία των αντιΣΥΡΙΖΑ υποψηφίων.
Αυτό είδαν, αυτό τους ζορίζει.

Τίποτα άλλο δεν τους νοιάζει και εμείς πρέπει να το τελειώσουμε αυτό το αφήγημα παρουσιάζοντας βασικά τις δικές μας προτάσεις, δίχως να πέσουμε στην παγίδα της παρελθοντολογίας που είναι το φετίχ της ιστορίας.

Να μπούμε μπροστά στην ιστορία για να καθαρίσουμε τον τόπο από τις βρωμιά που έχει αποκτήσει εξουσία τόσες δεκαετίες και μας κάνει και μαθήματα πολιτικής μέσω της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Με την διαδικασία στο κιναλ ξαναείδαμε να παρελαύνει όλο το ένοχο παρελθόν με νέο αέρα και νέα πρόσωπα.

Ξαναείδαμε τους αξιωματικούς του ΠΑΣΟΚ με τα τσιράκια της δημοσιογραφίας να μας μιλάνε για το μέλλον της χώρας που καταστρέψανε. Ανανέωση δεν είναι μόνο τα πρόσωπα κύριοι και κυρίες, ανανέωση είναι οι ιδέες και οι απόψεις για την χώρα μας και την Ευρώπη, για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, για τα δικαιώματα και τις απαγορεύσεις, για την δημοκρατία και τα φέουδα στην οικονομία και την πολιτική.

Ανανέωση δεν είναι σίγουρα τα διαπλεκόμενα πρόσωπα που μας κάνουν αναλύσεις δίχως αντίλογο.

Ανανέωση στην Ελλάδα είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας με το προοδευτικό κάλεσμα εξουσίας.

Πηγη: facebook.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ