Νύχτα των Κρυστάλλων στο Πασοκ – Ποιοι εξωθούν τους υποψήφιους σε σφαγή πριν τις κάλπες της Κυριακής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι ντροπή για την Δημοκρατια και για την ιστορία του κινήματος αυτο που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες παρασκηνιακά στο Πασοκ με στόχο τους δυο υποψήφιους αρχηγούς του.

Πυρήνες εσωκομματικών ομάδων εχουν ξεκινήσει έναν πρωτοφανή πόλεμο με κατηγορίες που εχουν στόχο προσωπικα τους δυο υποψήφιους μέσω της dark πλευράς των social media σε μια προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος υπέρ των δικών τους συμφερόντων.

Δημοσιογραφισκοι μικρού βεληνεκούς προσπαθούν να επιστρατεύσουν χρήστες των social media ώστε να ξεκινήσουν διαδικτυακες επιθέσεις με διάφορες κατηγορίες εναντίον των δυο υποψηφίων με στόχο να πλήξουν το κύρος του ενος υπέρ του αλλου.

Οι δυο υποψήφιοι οφείλουν να μπουν μπροστά και να σταματήσουν όσα γίνονται παρασκηνιακά στο ονομα τους, απο κύκλους που τους θέλουν υποχείρια τους την επόμενη μέρα που θα εκλεγούν, οπως οφείλουν και να πουν δημόσια αν πραγματικά υπάρχει κάτι μεμπτό για τον αλλο υποψήφιο.

Δεν ζούμε στο βρωμικο 89 ούτε σε άλλες παλιότερες εποχές που το βράδυ του Σαββάτου πριν την Κυριακή των εκλογών, οι υποψήφιοι βουλευτές προσπαθούσαν με βρώμικα κόλπα να προσελκύσουν τις ψήφους των ψηφοφόρων των συνυποψήφιων τους στο ίδιο κομμα ώστε να βρεθούν οι ίδιοι σε εκλόγιμη θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ