Αφήνουμε τους Αιθίοπες χριστιανούς, συμμάχους του Βυζαντίου, να σφαγιάζονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σιωπή & οι υπερασπιστές της Καινής Διαθήκης..
Ένας ιστορικός σύμμαχος του Βυζαντίου και της Δύσης κατακρεουργειται ενώ η σιωπή είναι εκκωφαντικη…
Θα πούμε ευχές με όμορφες εικόνες,πρίν όμως,ας μιλήσουμε για την συνεχή σφαγή των Χριστιανών σε ένα ιστορικό μέρος.28/11 ήταν όταν 800 πιστοί στην εκκλησία της Παναγίας του Αξουμ σφαγιάστηκαν.

DEBDE744 AB4C 47C4 8DBF E2BE138407A9 9A0C00C1 1BEB 4CAC BCE9 6510FB8A036B
Η πόλη Αξούμ (Αξώμη) βρίσκεται στη βόρεια Αιθιοπία. Ήταν το ναυτικό εμπορικό κέντρο του Βασιλείου Αξούμ, το οποίο έφτασε στην ακμή του κατά την εποχή της γέννησης του Ιησού, υπήρξε σύμμαχος του Βυζαντίου
εναντίον της τότε Περσικής Αυτοκρατορίας και παρήκμασε μετά τον 7ο αιώνα,
πιθανότατα λόγω της εξάπλωσης του Ισλάμ, η οποία εμπόδισε το εμπόριο με την Άπω Ανατολή, καθώς και τις μεγάλες αγορές στην Αλεξάνδρεια, τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και τη νότια Ευρώπη.

Γιατί όμως υπερασπιστές της «Κιβωτού της Διαθήκης»;;

Εδώ και εκατοντάδες χρόνια ο μύθος της ύπαρξης της «Κιβωτού της Διαθήκης», του θρυλικού κιβωτίου όπου μεταφέρθηκαν οι 2 πέτρινες πλάκες με τις Δέκα Εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή, όπου έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς αλλά και πιστούς υπερασπιστές που υπερασπίζονται έως θανάτου ανάμεσα σε συνεχείς εχθροπραξίες με φανατικούς Ισλαμιστές της γείτονα χώρας τη «Κιβωτο της Διαθήκης» η οποία είναι, όπως πιστεύουν, στην εκκλησία της «Κυράς της Σιόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ