“H πανδημία εγκληματικότητας του Μητσοτακισμού” της Κατερίνας Ακριβοπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Δεν είναι μόνον o ψεύτης που ξεστομίζει από το βήμα της Βουλής την χυδαιότητα ότι είτε είναι κανείς διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, είτε σε ράντζο είναι το ίδιο, επειδή «δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν πω υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς εκτός ΜΕΘ».

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ  facebook.com/groups/netakias

Όπως αποκαλύφθηκε, η μελέτη υπήρχε, την γνώριζε και την αγνόησε για να καλύψει την εγκληματική πολιτική του στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Γι’ αυτό και οι αυλικοί του έκαναν support από την αρχή, υποδυόμενοι ξετσίπωτα τους επιδημιολόγους.

Ποιος δεν θυμάται τον Γ. Γεραπετρίτη να λέει ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ , θα είχαμε περισσότερους νεκρούς, ή την κυνική ομολογία Σκέρτσου πως «δεν χρειαζόμαστε ένα πολυτελές ΕΣΥ» και την ιλαροτραγική δήλωση του πώς δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν μεταδοτικότητα του ιού στα Σώματα Ασφαλείας.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ

Με τα κοινωνικά αντισώματα έναντι του υιού στο ναδίρ λόγω φόβου, οικονομικής ασφυξίας και ψυχολογικής παράλυσης, το επιτελικό εγκληματικό μόρφωμα που έχει την ζωή μας στα χέρια του, θυσίασε χιλιάδες ανθρώπους επειδή μπορούσε.

Μπορούσε να υποτάσσει τους επιστήμονες στην σκοπιμότητα του κοινωνιοπαθούς νεοφιλελευθερισμού του.

Μπορούσε να φιμώνει την ενημέρωση και να αναβαθμίζει τα παπαγαλάκια σε γυπαετούς για να προπαγανδίζουν την ατομική ευθύνη.

Μπορούσε να χλευάζει την αντιπολίτευση ως ανεύθυνη, επειδή προειδοποιεί δραματικά από την πρώτη στιγμή για ενίσχυση του ΕΣΥ.

Μπορούσε να διχάσει την κοινωνία σε εμβολιασμένους και αντιεμβολιαστές, καλλιεργώντας το μίσος που διαλύει περαιτέρω τον ήδη τραυματισμένο κοινωνικό ιστό.

Μπορούσε να καταπατήσει κάθε έννοια ελευθερίας, διαφάνειας και πολιτισμού και να απαξιώνει το πολιτικό και νομικό σύστημα.

Μπορούσε να κάνει μπίζνες και αρπαχτές με πρόσχημα την πανδημία και να μειώνει στον προϋπολογισμό τις δαπάνες για την Υγεία κατά 860 εκατομμύρια.

Η πανδημία της εγκληματικότητας του Μητσοτακισμού σε όλες της τις παραλλαγές, μπορούσε από την αρχή και -το χειρότερο- μπορεί ακόμη να σκοτώνει ανθρώπους, έννοιες και αξίες. Μπορεί όσο του το επιτρέπουμε.

Το πιστοποιούν και οι μελέτες άλλωστε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ