Έστησαν φιέστα στο Ελληνικό για να κρύψουν το φιάσκο της οικοπεδοποίησης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με υπερβολές και φανφάρες η Κυβέρνηση έστησε χθες το βράδυ ένα σόου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού για τα εγκαίνια του Experience Park, το οποίο χρησιμοποιείται για να καλυφθεί η… απουσία κατασκευαστικής δραστηριότητας εκεί που κατά τους χαρτογιακάδες του Μαξίμου θα… εκτινασσόταν η ανάπτυξη και οι μπουλντόζες θα τα σάρωναν όλα για να χτιστεί μια υπερσυμπαντική «πολιτεία» που αντάξιά της δεν θα υπήρχε σε όλον τον γαλαξία της Ανδρομέδας.

Απο το newsbreak.gr

Αλλά τα «κενά αέρος» ήταν πολλά και το υπερπρότζεκτ μετετράπη σε φιάσκο, για να μην πούμε σκάνδαλο, με ξεκάθαρη ρότα στην εκποίησης δημόσιας περιουσίας. 

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα αυτή ρότα της Lamda, δεν θα κατασκευαστούν υπερπολυτελή ακίνητα, αλλά θα γίνει μόνο πώληση των εκτάσεων στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Με λίγα λόγια, η δημόσια έκταση που πήρε η εταιρεία για ένα κομμάτι ψωμί μετατρέπεται σε πανάκριβα οικόπεδα!

Ποια θα είναι η συνέχεια; Όποιος αγοράζει τα οικόπεδα με περίπου 7 εκ. ευρώ έκαστο, θα αναλαμβάνει την κατασκευή των βιλών με ίδια κεφάλαια και θα τις χτίζει όπως θέλει. Άρα… έχετε γεια βρυσούλες και μακετούλες.

Τελικά το μόνο που κατάφερε να φτιάξει το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι ένα… πολύχρωμο συντριβάνι με λέιζερ, το οποίο προμόταρε κιόλας ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθώντας να επιδείξει… έργο και να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ