Παγκόσμιο θριλερ: Συνελήφθη ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς κρατείται στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης μετά από ισχυρισμούς ότι προσπάθησε να εισέλθει στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας μη έγκυρα έγγραφα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φυλακισμένος σε χώρο υποδοχής των μεταναστών ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία μετά την έφεση που άσκησε στην απόφαση απέλασης του

Συγκεκριμένα υπάρχει πρόβλημα με την άδεια εισόδου του ενω πηγές από την Σερβία αναφέρουν ότι μπορεί και να συλληφθεί.

Δεν του επιτρέπουν να χρησιμοποιήσει το κινητό του και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σέρτζαν, μίλησε σε ΜΜΕ λέγοντας: Κανείς δεν τον αφήνει να βγει. Υπάρχουν δυο αστυνομικοί μπροστά από το δωμάτιο όπου κρατείται.

Νωρίτερα ο Αυστραλός Πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει πραγματική ιατρική εξαίρεση από τον εμβολιασμό, ειδάλλως θα μπει στο επόμενο αεροπλάνο για να επιστρέψει σπίτι του.

Στη Σερβία κάνουν λόγο για πολιτικά παιχνίδια των Αυστραλών και τα τοπικά ΜΜΕ τονίζουν οτι τα έγγραφα του Τζόκοβιτς που αποδεικνύουν ότι δικαιούται ιατρικής εξαίρεσης για είσοδο στην Αυστραλία χωρίς εμβολιασμό είναι 100% έγκυρα.

Ο Τζόκοβιτς έχει νοσήσει τους προηγούμενους μήνες (μέχρι στιγμής ξέραμε ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό το καλοκαίρι του 2020), η νόσηση του έχει πιστοποιηθεί και το τυπικό λάθος που έγινε με τη συμπλήρωση του λάθος εντύπου στη βίζα δεν μπορεί να του στερήσει την είσοδο στη χώρα και πολύ περισσότερο τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Επιπροσθέτως οι Σέρβοι τονίζουν ότι ο Τζόκοβιτς και οι συνεργάτες του ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ότι το τυπικό λάθος θα διορθωθεί και θα αποσταλλούν τα σωστά έντυπα, αλλά προφανώς αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχναν κάποιοι πολιτικοί για να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια απαιτώντας την απέλαση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ