Θανατική καταδίκη η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ! Τι αποκάλυψε ο Καπραβέλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και «κάρφωμα» του Πρωθυπουργού: «Εκτός ΜΕΘ διασωλήνωση δεν υπάρχει, εκτός ΜΕΘ ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα».

Σε μια ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος βγήκε εκτός εαυτού, ζήτησε το κλείσιμο των πάντων και υποχρεωτικό εμβολιασμό των πάντων και ξέσπασε για την κατάσταση με τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Δεν έλειψε και το γερό… κάρφωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε υποστηρίξει ότι… είναι το ίδιο είτε κάποιος είναι διασωληνωμένος εντός ή εκτός ΜΕΘ και πως δεν υπήρχαν μελέτες που να υποστηρίζουν το αντίθετο…

Είπε ο κ.Καπραβέλος: «Αυτό που μας διακρίνει από όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης – γιατί πουθενά δεν ακούω αλλού διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ – είναι ότι το σύστημα έχει υπερβεί τα όριά του. Δηλαδή έχουμε υπερβεί όλες τις κλίνες εντατικής και υπάρχουν συμπολίτες μου διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, γεγονός που καθιστά τη χώρα μου τη μοναδική σε όλη την Ευρώπη. Εκτός ΜΕΘ διασωλήνωση δεν υπάρχει, εκτός ΜΕΘ ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα».

Γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, επιστήμονες ζήτησαν να μην αυξηθεί η ανθρώπινη δραστηριότητα και να δοθεί μια παράταση ακόμα στα σχολεία. «Εάν μας έρθει στο τέταρτο κύμα ένα πέμπτο κύμα και καθίσει επάνω, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Και δεν μας ακούνε διότι λένε ότι ελέγχεται η κατάσταση. Η κατάσταση δεν ελέγχεται». Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ