Πρώτη νίκη Τζόκοβιτς κατά της κυβέρνησης της Αυστραλίας στο δικαστήριο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να εκδοθεί η απόφαση για το εάν θα συμμετάσχει, τελικά, στο Australian Open, η Αυστραλιανή κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει διήμερη αναβολή για την δίκη! Γεγονός που από μόνο του δείχνει ότι σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τον Σέρβο υπεραθλητή να αγωνιστεί και όχι να τηρήσουν τους νόμους…

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δικαιώθηκε ο Τζόκοβιτς! Δεκτή η βίζα του από το δικαστήριο της Αυστραλίας!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Απίστευτο! Συνελήφθη ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά την δικαίωση του από το δικαστήριο!

Με… 1-0 προηγείται ο Νόβακ Τζόκοβιτς επί της Αυστραλίας, καθώς το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αυστραλιανής κυβέρνησης για αναβολή της ακρόασης σχετικά με τη βίζα του.

803443CE 5E59 4DE2 B721 5EA4C5BBAC04
Πως μετέδωσε την μεθόδευση κατά του Τζόκοβιτς, το CNN

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είχε ζητήσει αναβολή δύο ημερών, ωστόσο, σε απόφαση που εκδόθηκε σήμερα, ο δικαστής Άντονι Κέλι ανακοίνωσε ότι απέρριψε το αίτημα, το οποίο θα τοποθετούσε την ακρόαση σχετικά με τη βίζα του Σέρβου τενίστα την Τετάρτη.

Ωστόσο, νομικοί επισημαίνουν ότι ακόμα και αν κερδίσει την ακρόαση της Δευτέρας, δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως ο Τζόκοβιτς μπορεί να εξασφαλίσει την ενεργοποίηση της βίζας του όσο γρήγορα χρειάζεται, ώστε να μπει στο τουρνουά για το οποίο έχει ταξιδέψει στην Αυστραλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ