Νεα πορεία των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ στις 05 Φλεβάρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε
Συγκεκριμένα οι «Φίλοι του Κασμίρ» καλούν μέσω facebook σε πορεία διαμαρτυρίας, για να διαμαρτυρηθούν για τις «φρικαλεότητες της Ινδίας στο Κασμίρ», όπως αναφέρει η προκλητική ανακοίνωσή τους!

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα!

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

Eν τω μεταξύ, η Tehreek-e-Kashmir UK, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, ότι οι κάτοικοι του Κασμίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο θα τιμήσουν την Ημέρα της Δημοκρατίας της Ινδίας «ως Μαύρη Ημέρα για να καταγράψουν έντονες διαμαρτυρίες ενάντια στην παράνομη κατοχή του Τζαμού και του Κασμίρ από την Ινδία», όπως ανέφεραν!

Άρα μιλάμε για ένα οργανωμένο σχέδιο των Πακιστανών σε όλη την Ευρώπη! Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Ράτζα Φαχίμ Καγιάνι, είπε ότι οι κάτοικοι του Κασμίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιήσουν διαδηλώσεις έξω από την ινδική πρεσβεία και τα προξενεία.

Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ