Σάλος με πολίτες που σπρώχνουν ασθενοφόρο μεσα στα χιόνια και βρίζουν τον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολίτες σε απόγνωση μεσα στην παγωνιά. Σπρώχνουν το ασθενοφόρο και παραλληλα ξεσπούν βρίζοντας τον πρωθυπουργό με το γνωστό απαράδεκτο σύνθημα.

Πρωτοφανείς εικόνες σε μια χώρα που εχει διαλυθει.

Οργή και αγανάκτηση από τους απελπισμένους οδηγούς που είναι εδώ και ώρες παγιδευμένοι στον πιο ακριβό και σύγχρονο δρόμο της Ελλάδας! Μέσα στο κρύο και χωρίς φαγητό και νερό προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και στις πρωτόγνωρες πολικές θερμοκρασίες.

Το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη για άλλη μια φορά άφαντο! Κανένα υπηρεσιακό σχέδιο, καμία οργάνωση. Πάλι οι πολίτες είναι αβοήθητοι στο έλεος των συνθηκών…

Το κράτος κατέρρευσε γιατί… χιόνισε! Εκατοντάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν στους πιο μεγάλους, σύγχρονους και κοστοβόρους δρόμους της χώρας. Εκατοντάδες ελληνικά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα και ο πρωθυπουργός έλαμψε δια της απουσίας του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την ημέρα που χιλιάδες συμπολίτες του βρίσκονταν -και φυσικά εξακολουθούν να βρίσκονται- στη δίνη της κακοκαιρίας και της ταλαιπωρίας να μην κάνει ούτε δήλωση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ