Νικήτας Κακλαμάνης: Η φωνή της παραταξιακής συνείδησης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αλήθεια απαιτεί θάρρος και ευθύτητα, όχι υπεκφυγές και περιστροφές… 

*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Έπαινος τον οποίο δεν αξίζει κανείς, λέει ο Σενέκας, είναι μεταμφιεσμένη σάτιρα φίλοι μου… Σε κάθε περίπτωση, ένα μεγάλο μπράβο στο Νικήτα, τη φωνή της παραταξιακής συνείδησης, που έβαλε στο κάδρο των ευθυνών τους ανθρώπους της ανομοιογενούς παρέας του Μαξίμου, με την ακατάσχετη χαρακτηριστική λογόρροια, που κρύβονται πίσω από την απληστία μιας ιδιωτικής εταιρίας, τα καιρικά φαινόμενα και τις αστοχίες του κρατικού μηχανισμού.
Με προσπερνά το γεγονός ότι στο χορό των δηλώσεων μπήκαν κι αυτοί που ενέχονται για την εκατόμβη εκατοντάδων νεκρών (Μάτι, Μάνδρα), ήτοι η επιτομή της πολιτικής σπέκουλας πασπαλισμένης με δόσεις πολιτικής υποκρισίας. Λίγη τσίπα δε βλάπτει, οι περιστάσεις απαιτούν σιωπή και μέτρο.
53BAE93D 8BBC 4C4B A45C EA9C65F94673
Ο Χρήστος Μακρίδης 
Ο χρόνος, αν μη τι άλλο, δεν παρέχει αμνηστία σε κανένα εκπρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, επιλήσμονα του χρέους του, όταν στο πέρασμά του, από το ύπατο κυβερνητικό αξίωμα, άφησε αρνητικό αποτύπωμα στο σύγχρονο γίγνεσθαι της χώρας… Με το μυαλό και την ψυχή στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται ακόμη εκεί έξω, εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια!
*Πολιτικός Επιστήμων – Τ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ