Ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού για αυτο που έκανε ο Κώστας Μπακογιαννης σε γνωστό δρόμο των Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίγη -όχι από το κρύο, αλλά- συγκίνησης νιώθουν τις τελευταίες ώρες οι δημότες Αθηναίων, από τη στιγμή που συνειδητοποίησαν τον ιδιαίτερο τρόπο που σκαρφίστηκε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης για να εκφράσει την αγάπη του στην Ντόρα Μπακογιάννη, τη μάνα του, τη μία και μοναδική γυναίκα στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Δήμος Αθήνας; Απών

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο -τρυφερός πάνω απ’ όλα- γιος (και έπειτα πετυχημένος δήμαρχος) έστειλε συνεργείο να καθαρίσει ειδικώς το πεζοδρόμιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην -κεντρική λεωφόρο των Αθηνών- Βασιλέως Κωνσταντίνου. Ετσι, χθες, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο της μανούλας ήταν το μόνο που λαμποκοπούσε, ενώ όλα τα γύρω και τα απέναντι, αλλά και τα πιο κει και τα πιο μακριά… και τα ακόμη πιο μακριά ήταν ακόμα γεμάτα από μπιχλιασμένα παγόβουνα.

50B7A807 0F18 4496 98E5 827D030F6AA1

Μπροστά στην αγάπη για τη μάνα φαίνεται πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν υπολόγισε ούτε κόστος κυριολεκτικό, ούτε κόστος επικοινωνιακό και έσπευσε να προσφέρει στη μάνα του ένα ασφαλές μονοπάτι, για να μπορεί η γυναίκα να κάνει τη βόλτα της μέχρι το Μαξίμου ή τη Βουλή χωρίς να κινδυνεύει από… πέσιμο.

Παρά το γεγονός ότι η κίνησή του κατακρίνεται ήδη από πολλούς κακεντρεχείς ως αδιαφορία για «τη μάνα τού άλλου», είναι σίγουρο πως, εάν μετρηθεί δημοσκοπικά, θα επιβραβευτεί θεαματικά από την πλειονότητα των λογικών δημοτών, που ήδη «λιώνουν» για αυτή τη «μάνα που είναι μόνο μία». Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ