Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Αθήνας: Η λέξη φιλότιμο σας θυμιζει κάτι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύριε δήμαρχε είναι εδώ και όχι μια, όχι δυο, αλλά πέντε μέρες, που χιόνισε και όμως στον Νέο Κόσμο τα χιόνια και ο παγετός καλά κρατούν. Ειδικά στο πεζοδρόμιο που σχηματίζεται από την οδό Μάχης Αναλάτου και Πλ. Μάχης Αναλάτου, το πεζοδρόμιο που οδηγεί στο φανάρι για να πάνε οι πολίτες, (πολλοί εκ των οποίων είναι μεγάλης ηλικίας) στο υποκατάστημα του ΙΚΑ είναι παγίδα ατυχήματος και στην απευκταία θανάτου. Είναι υποχρεωμένοι οι δημότες σας να κυκλοφορούν ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα, μια και δεν έχουν άλλη λύση. Μια λύση την οποία μπορούσε να δώσει η υπηρεσία σας αν με ένα φτυάρι έσπαγε τον πάγο.

Ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού για αυτο που έκανε ο Κώστας Μπακογιαννης σε γνωστό δρόμο των Αθηνών

Ναι είναι γεγονός ότι παίρνεται άριστα σε φιέστες τύπου Ρουβά, σε χρυσοποίκιλτους στολισμούς, σε μεγάλα λόγια για ακόμη μεγαλύτερα έργα. Δυστυχώς όμως για εσάς, στην προστασία της ανθρώπινης ζωής των δημοτών σας, η βαθμολογία σας είναι όπως και στις καιρικές θερμοκρασίες του παγετού.

Μπορούσατε ως ο έχων την διοίκηση του Δήμου, να είχατε προλάβει τα χειροτέρα στους δρόμους της Αθήνας, αν είχατε φροντίσει όπως ακριβώς έκανε ο Δήμαρχος της Βούλας, να σκορπίσετε αλάτι στους δρόμους της πρωτεύουσας, που δόξα τον θεό υπάρχει στην πατρίδα μας σε αφθονία, πριν ξεκινήσει η χιονοκαταιγίδα, δυστυχώς δεν κάνατε το αυτονόητο, τα αποτελέσματα τα βιώσαμε.

Η λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων, εσάς σας θυμίζει κάτι;

Βενετσάνος Γιώργος Πολίτης του Δήμου Αθήνας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ