Δήμος Αθήνας; Απών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Γιώργος Βενετσανος

Το πρωί γράφτηκε ένα άρθρο με τίτλο «Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Αθήνας: Η λέξη φιλότιμο σας θυμίζει κάτι;» και τονιζόντουσαν τα εξής: «Κύριε δήμαρχε είναι εδώ και όχι μια, όχι δυο, αλλά πέντε μέρες, που χιόνισε και όμως στον Νέο Κόσμο τα χιόνια και ο παγετός καλά κρατούν.

Ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού για αυτο που έκανε ο Κώστας Μπακογιαννης σε γνωστό δρόμο των Αθηνών

Ειδικά στο πεζοδρόμιο που σχηματίζεται από την οδό Μάχης Αναλάτου και Πλ. Μάχης Αναλάτου, το πεζοδρόμιο που οδηγεί στο φανάρι για να πάνε οι πολίτες, (πολλοί εκ των οποίων είναι μεγάλης ηλικίας) στο υποκατάστημα του ΙΚΑ, είναι παγίδα ατυχήματος και στην απευκταία θανάτου.

EB5084BE CA27 4819 86E7 52BDA4271016

3335060C 5379 4FC9 A271 2A23116CBF4D

Είναι υποχρεωμένοι οι δημότες σας να κυκλοφορούν ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα, μια και δεν έχουν άλλη λύση. Μια λύση την οποία μπορούσε να δώσει η υπηρεσία σας, αν με ένα φτυάρι έσπαγε τον πάγο.» Είχαμε την ψευδαίσθηση γιατί έτσι αποδείχτηκε, ότι κάποιο όργανο του δήμου, θα είχε ευαισθητοποιηθεί να αποκαταστήσει μέχρι το απόγευμα την κυκλοφορία των πεζών, έτσι ώστε να περπατούν με ασφάλεια στο συγκεκριμένο σημείο, που οδηγεί στο ΙΚΑ, αυτά το πρωί.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες στις 17.30, ήδη το χιόνι έχει αρχίσει να σκληραίνει και να γίνεται πάγος και οποίος έχει την ατυχία να πατήσει πάνω του αλλοίμονο του. Τελικά στην χώρα του ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ζητείται Επείγοντος όχι μόνο φιλότιμο αλλά και ευαισθησία, ανθρωπιά, ελπίδα, που αρχίζουν και λείπουν επικίνδυνα. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ