Μην σταματάς Κυριάκο: Υπέρμαχος της συμφωνίας των Πρεσπών ο πρωθυπουργός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σανό με το κιλό τάιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά τους Έλληνες ψηφοφόρους, θεωρώντας τους «γίδια». Τελευταίο παράδειγμα, η χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του με τον νέο Πρωθυπουργό του γειτονικού κράτους Dimitar Kovachevski, τον οποίο παρακάλεσε να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους του προεκλογικά ότι θα βάλει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, έχει μετατραπεί σε πολεμικό άλογο των σκοπιανών, κάτι σαν Ζάσταβά με μορφή που Κεφαλά και κάνει διεθνή καριέρα προσπαθώντας να πείσει τους ευρωπαίους ηγέτες που αντιδρούν στην ένταξη των σκοπιανών στην ΕΕ, να αλλάξουν γνώμη!

Ο πόνος που μοιράζει ο Κυριάκος στους ψηφοφόρους του, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση.

3F461879 55EF 4940 926F 5FBF07A318FB
Παραμύθιαζε μέχρι και τους βουλευτές του!

Το ίδιο μάλιστα δεσμεύτηκε να πράξει και για το ψευδοκράτος του Κοσσυφοπεδίου, η αναγνώριση του οποίου ανοίγει κερκόπορτα για την κατεχόμενη Κύπρο αλλά και την Θράκη! Όλα αυτά καταγράφηκαν επίσημα στην υπογραφή της συμφωνίας με τις ΗΠΑ και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε…

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Kovachevski για την ανάληψη των καθηκόντων του και επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και της «Βόρειας Μακεδονίας» (κατά το Μαξίμου), σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Η στήριξη αυτή, τόνισε ο πρωθυπουργός -σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση-, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αποτελεί και μέρος της ενταξιακής διαδικασίας.

Στη διάρκεια της συνομιλίας διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για την ενίσχυση των πολύπλευρων διμερών σχέσεων και της διμερούς συνεργασίας, με έμφαση στον οικονομικό και εμπορικό τομέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ