Μετά τον Καναδα σειεται και η Αυστραλία: Εξέγερση των φορτηγατζήδων και στην Αυστραλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ρυθμούς εξέγερσης η ανθρωπότητα. Μετά τις πρωτοφανείς κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων στον Καναδα που είχαν σαν να αποτέλεσμα να φυγαδευτεί ακόμη και ο Καναδός πρωθυπουργός τη σκυτάλη παίρνει η Αυστραλία.

Άραγε ειναι τυχαίο που και οι δυο χώρες εχουν ιστορικούς δεσμούς με την Ηνωμενο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανιας και αποτελούν δυο απο τις μεγαλύτερες χώρες της κοινοπολιτείας;

Σείεται η Οταβα με τους φορτηγατζήδες – Παγκόσμιο παράδειγμα η κινητοποίηση τους

Παγωμένη η ανθρωπότητα βλέπει τις τελευταίες ώρες, χιλιάδες φορτηγά και χιλιάδες πολιτών να  συγκεντρώνονται έξω από το παλιό κοινοβούλιο της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, για να διαμαρτυρηθούν κατά των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση κατά τα πρότυπα του Καναδά.

Στο Κεμπεκ του Καναδα ξαναγράφεται η παγκοσμια ιστορία – Η κυβερνηση ταπεινωμένη αποσύρει σειρά σκληρών μέτρων

https://twitter.com/boonbroaus/status/1489748305110511617?s=21

Μονο που η καταστολή στην Αυστραλία, είναι ακόμη πιο άγρια και πιο βίαιη. Ήδη σοκάρει η εικόνα των αστυνομικων να χτυπούν μία μητέρα μπροστά στην κάμερα, με το μικρό παιδί της να σπαράζει απο τρόμο.

https://twitter.com/stckcalls/status/1489843218187440129?s=21

Συγκλονίζουν και οι αναρτήσεις επωνύμων στα social media:

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, η επανάσταση γίνεται με ή χωρίς εσάς.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε σε ποια πλευρά της ιστορίας θα είστε. ✌️

Να θυμησουμε οτι στον Καναδα ο πρωθυπουργός είχε φυγαδευτεί για να σωθει απο την οργή των διαδηλωτών και ενώ ήταν άφαντος για μέρες, έκανε ξαφνικά μια ανάρτηση στο διαδικτυο με την οποια ενημερώνει πως βρέθηκε θετικός στον Κορωνοιο και συνέχισε να παραμένει εξαφανισμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ